Folyton eszek, nincs sulyproblemam de mit tegyek ez ellen nem akarok elhizni?
Ez nem tűnik olyan rengetegnek, bár nem tudok rólad s az ételeid konkrét mennyiségéről sokat, illetve azt sem tudhatom, hogy mikor szoktál enni, én pl. ebédre tolom be szinte az egész kalóriamennyiségemet, nekem csak így megy.
Azért nem kevés, de a cukros vackok nem valami laktatóak az átlagos ember számára... De az is igencsak emberfüggő, hogy ki mivel lakik jól. S a napjaink sem egyformák, néha én is irreálisan éhes vagyok, de másnap helyreáll a rend.
Nem is csak a súlyod... Az egészségednek nem jó, ha így eszel.
Sajnos ezek az ételek csak még nagyobb éhséget,nassolási vágyat korbácsolnak. Ezért eszel ennyit.
Ha átállnál egy kiegyensúlyozottabb étrendre,sok zöldséggel,rosttal,tojással,hússal ,meglepődnél ,mennyire jól laknál .És jobban is éreznéd magad.
Hosszú távon egyébként megbetegít ez amit most csinálsz,és majd hízni is fogsz,gondolom fiatal vagy,de nem maradsz az örökké,és majd később a tested megsínyli ezt.
A mai menüdból ,pl csak a pörkölt alsócombbal volt említésre méltó étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!