Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » 12 éves vagyok baj ha vega...

12 éves vagyok baj ha vega akarok lenni?

Figyelt kérdés
Nagyon imádom az állatokat es nem akarok állatokat enni tudom hogy fiatal vagyok és ennem kell húst mert még növésben vagyok még kell a szervezetnek de szerintetek mit tegyek állat barát vagyok imadom az állatokat ja és vannak olyan napjaim amikor nem eszek húst

#vega #létezés #vagyok baj
2016. nov. 18. 14:22
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
0%
aki tanult dietetikát az tudja,hogy az aminósavak mennyisége nem meghatározó önmagában...pont hogy nem fogod alátámasztani a növényevő étrendedet a számokkal...és nem fog működni generációkon keresztül a vegetáriánus étrend,és ne akard a gyereked növényevésre nevelni ha jót akarsz!
2016. dec. 12. 21:49
 62/78 anonim ***** válasza:
#61: Kifejtenéd, hogy mégis miért nem?
2016. dec. 13. 11:35
 63/78 anonim ***** válasza:
100%
nem fejti ki, mert eddig terjed a tudománya...
2016. dec. 13. 12:19
 64/78 anonim ***** válasza:

Kedves vegetáriánus gyakorizók,idézek a hsz-eitekből!

"szerencsére senki szervezetét nem érdekli a véleményed"

"agymenés" " okoska"

ezt rám értettétek,aki a dietetikában jártas,a 90-esévek közepétől kezdve a témában mélységekig elmerült (ex) vegetáriánus.

Tudjátok mit?Ezek után egy tehén élete többet ér a szememben mint a tiétek,ha ennyire jutottatok a szellemi- testi megtisztulás terén a nagy eszmétek által.Magatokat minősítettétek most.(hajrá India).Én ,ha egy héten eszem 30 deka nyers füstölt sertéshúst,akkor sokat mondok.Más húst nem fogyasztok,és kenyeret, búzát,kakaót sem.Én ide jutottam.Nem mondtam,hogy te és te hülye vagy mert nem eszel húst.Azt mondtam,hogy a számok alapján nem lehet igazolni egy táplálkozási rendszer (dogma) helyességét.És akkor egy példát hozok ,hogy ne legyen az,hogy "okoska" vagyok csupán.Tegyük fel,hogy tudjuk a női tej összes alkotóelemének minden milligrammját.Mert tudjuk,(Bíró Lindner)Tehát akkor ezt kikeverjük szójából ,rízsből ,gabonából,tehéntejből..Ugyanaz? EGY LÓSZART.Akkor egy komplex állati fehérjét ti majd pótolni fogtok a szejtánnal meg egyéb gabonaökörséggel,csicseriborsóval,szójával? Már bocs.

A helyzet az,hogy TI UFO-K vagytok ,és gondolkodjatok el a Föld elhagyásán,ha tovább szeretnétek lépni ,ez lenne a feladat.Érthető voltam?Vagy menjetek el az építőiparba vagy végezzetek nehéz fizikai munkát.Vagy lakjatok a sarkkörön,vagy

SZÁNTSATOK VESSETEK!!!

???? ja hogy ti a monitor mögött ülve osztjátok az észt ,és mellette valami vállalat középvezetői vagytok vagy telefont emelgettek vagy észt osztotok napi 8 órában?Végig gondoltátok,hogy mi lenne ha mindenki azt csinálná amit ti?Én végiggondoltam! Kihalnátok,az lenne.Három generáción belül kihalna a Föld lakossága.Ennyi.

2016. dec. 13. 19:01
 65/78 anonim ***** válasza:
100%

A fehérje amino savakból épül fel... ha a megfelelő amino savak megvannak akár tetszik akár nem, abból a szervezet ugyan azt a fehérjét fogja előállítani...

Az idióta példáidból pedig egyedül az látszik, hogy semmi közöd a dietetilához...

2016. dec. 13. 20:50
 66/78 anonim ***** válasza:
Megint mellébeszélések tömkelege, semmi érvet nem hoztál fel... egy dietetikus tudna érvelni az álláspontja mellett... te pontosan azt csinálod amit le is írtál... szájalsz a monitor mögül.
2016. dec. 13. 20:52
 67/78 anonim ***** válasza:

64es, csak egy idézet, amit nemrég olvastam.

(angolul, de lefordítom).

Az emberek azt mondják, egyél húst,és olyan erős leszel, mint egy ökör. Csak azt felejtik el, hogy az ökör növényevő...

amúgy, szólj már annak a sok vegetáriánus sportolónak, pl Kőbán Ritának, hogy gyengék...

amúgy, nem csak az ősmagyarok, de még 100-200 éve a szántó-vető parasztok se ettek sok húst, az kb vasárnapi, ünnepi kaja volt...egy csöppet se éltek azon.

2016. dec. 13. 21:40
 68/78 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat
2016. dec. 14. 19:19
 69/78 anonim ***** válasza:

[link]

és ez csak kis töredék...

2016. dec. 14. 20:59
 70/78 anonim ***** válasza:
0%
a fele kamu ezeknek szerintem...inkább arról van szó,hogy felnőtt korukban mikor már kifejlődött a szervezetük akkor tértek át erre,nem ?
2016. dec. 14. 21:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!