12 éves vagyok baj ha vega akarok lenni?
Kedves vegetáriánus gyakorizók,idézek a hsz-eitekből!
"szerencsére senki szervezetét nem érdekli a véleményed"
"agymenés" " okoska"
ezt rám értettétek,aki a dietetikában jártas,a 90-esévek közepétől kezdve a témában mélységekig elmerült (ex) vegetáriánus.
Tudjátok mit?Ezek után egy tehén élete többet ér a szememben mint a tiétek,ha ennyire jutottatok a szellemi- testi megtisztulás terén a nagy eszmétek által.Magatokat minősítettétek most.(hajrá India).Én ,ha egy héten eszem 30 deka nyers füstölt sertéshúst,akkor sokat mondok.Más húst nem fogyasztok,és kenyeret, búzát,kakaót sem.Én ide jutottam.Nem mondtam,hogy te és te hülye vagy mert nem eszel húst.Azt mondtam,hogy a számok alapján nem lehet igazolni egy táplálkozási rendszer (dogma) helyességét.És akkor egy példát hozok ,hogy ne legyen az,hogy "okoska" vagyok csupán.Tegyük fel,hogy tudjuk a női tej összes alkotóelemének minden milligrammját.Mert tudjuk,(Bíró Lindner)Tehát akkor ezt kikeverjük szójából ,rízsből ,gabonából,tehéntejből..Ugyanaz? EGY LÓSZART.Akkor egy komplex állati fehérjét ti majd pótolni fogtok a szejtánnal meg egyéb gabonaökörséggel,csicseriborsóval,szójával? Már bocs.
A helyzet az,hogy TI UFO-K vagytok ,és gondolkodjatok el a Föld elhagyásán,ha tovább szeretnétek lépni ,ez lenne a feladat.Érthető voltam?Vagy menjetek el az építőiparba vagy végezzetek nehéz fizikai munkát.Vagy lakjatok a sarkkörön,vagy
SZÁNTSATOK VESSETEK!!!
???? ja hogy ti a monitor mögött ülve osztjátok az észt ,és mellette valami vállalat középvezetői vagytok vagy telefont emelgettek vagy észt osztotok napi 8 órában?Végig gondoltátok,hogy mi lenne ha mindenki azt csinálná amit ti?Én végiggondoltam! Kihalnátok,az lenne.Három generáción belül kihalna a Föld lakossága.Ennyi.
A fehérje amino savakból épül fel... ha a megfelelő amino savak megvannak akár tetszik akár nem, abból a szervezet ugyan azt a fehérjét fogja előállítani...
Az idióta példáidból pedig egyedül az látszik, hogy semmi közöd a dietetilához...
64es, csak egy idézet, amit nemrég olvastam.
(angolul, de lefordítom).
Az emberek azt mondják, egyél húst,és olyan erős leszel, mint egy ökör. Csak azt felejtik el, hogy az ökör növényevő...
amúgy, szólj már annak a sok vegetáriánus sportolónak, pl Kőbán Ritának, hogy gyengék...
amúgy, nem csak az ősmagyarok, de még 100-200 éve a szántó-vető parasztok se ettek sok húst, az kb vasárnapi, ünnepi kaja volt...egy csöppet se éltek azon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!