Volt-e húsevéssel, állatok levágásával kapcsolatos vitád szüleiddel, nagyszüleiddel?
Beszélgettünk róla.Amikor vega lettem mondtam anyámnak hogy már eszek húst,mire Ö:ne hülyéskedj fiam,hát húst kell enni!Akkor legalább egyél csirkét,meg halat!
Erre Én:Ja,pont csirkét amit 48 nap alatt vágásérettre hízlalnak egy szűk kis ketrecben.Szerencsétlen még mozogni is alig tud,ráadásul telepumpálják növekedési hormonnal,meg antibiotikummal.Na erre már nem mondott semmit,csak hogy mostanában már Ők is kevesebbet esznek,mint régen!Elfogadták hogy vega lettem,és már a párom is kevesebb húst eszik,mert Ő is érzi a vegetáriánus táplálkozás előnyeit:)
Én sem szeretem, ha állatokat kínoznak, de az állatok sajnálatától még nem fogok leszokni a húsról.
A kérdésem főleg a háznál tartott barmok és baromfik levágásával kapcsolatos.
Igen volt, amikor nem akarták nyáron levágni a z egyik disznót, pedig úgy ettem volna egy kis friss disznósajtot!
Sajnos meg kellett várni a decembert!
Soha nem volt belőle vita. Hús az kell, nem bírnák csak zöldeken meg tésztákon élni.
Lávágásnál már volt vitám a nagyszüleimmel, mert 8 éves voltam amikor nagykéssel a kezemben megindúltam a röfi felé, hogy majd megforgatom benne a bökőt. Elvették tőlem a veszélyes szerszámot. :(
Booorzasztóóó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!