Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Villanyos tűzhellyel kapcsolat...

Villanyos tűzhellyel kapcsolatos tanácsok sült húsoknál?

Figyelt kérdés

Most vettünk egy villanyos tűzhelyet, viszont mindenki azzal riogat, hogy a sült húsok nem sülnek át benne illetve nem irulnak meg. Milyen tanáccsal tudnátok szolgálni?

Pl.: hőfok, légkeveréses legyen e.. ilyenek

A válaszokat előre is köszönöm!


2011. szept. 2. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
12 éve villanysütőm van,a teteje meg gáz.Direkt ilyet akartam,mert ódákat hallottam róla,hogy milyen jó,a legjobb,a legtökéletesebb.És valóban így van,nem értem,mi az hogy ne sülnek meg benne a húsok???Gyönyörűen sülnek,sőt,így gáz nem süt az biztos.Egységesen,szépen átsül mindenhol,szép pirosra.Miénk nem légkeveréses,sima,mezei villany sütős.Általában 160-180 fokon használom,szinte mindenhez.
2011. szept. 2. 21:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
nekünk is már vagy tíz éve van villanytűzhelyünk és szerintem tökéletesen süt!
2011. szept. 2. 22:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!