Suprefact injekcióval kapcsolatos tanácsok?
Tapolcára járok lombikprogramra és az orvosom a mai naptól (6-a) írta fel a Suprefact inj-t. Azt mondta, hogy a vérzésem előtt kb. 1 héttel kezdjem el és úgy számoltuk, hogy az a mai nap. 14 napra való adagot írt fel, és kérte, hogyha megjön a vérzésem, hívjam fel. (Nálam elég nehéz megmondani, mivel 34-40 nap között jön meg mindig).
Viszont: ma reggel mégis megjött a havim, viszont szombat van, nincs rendelés, és fogalmam nincs, hogy elkezdjem-e a szurit. Ha valaki tud rá választ, légyszíves írjon gyorsan, vagy tanácsoljon valamit, hogy kit hívjak ez ügyben.
Szia!
Sajnos nem tudok ebben tanácsot adni, csak annyit hogy próbáld meg felhívni őket, hátha van ügyeletük, vagy ilyesmi. Szerintem a kérdésedre csak az orvosod tud válaszolni. :-(
Hello
kezd el szúrni nyugodtan.Ha előbb jött meg nem gáz,max a stimulálást pár nappal később kezdi.Nekem így volt,mivel még látszott egy kicsit a sárgatest az előző hónapból( addig nem stimulálnak,amig tuti nem látni,hogy nincs sem tömlő,semmi "maradvány" előző hónapról)
Hétfő reggel rögtön telefon,és arra sztem számíts,hogy lehet.hogy aznap el kell menned Uh-ravagy legkésőbb kedden. Egyébként a stimulálót a mensi 3-5 napján kezdik,úgyhogy nem maradsz le semmiről.
Én Török tanár úrhoz járok,ha valami kérdésed van írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!