Húsevők, mik az érveitek a vegetarianizmus ellen?
10.40: ezt a nővérem írta XD
Kedvenc szórakozása, h szivatja itt a vegákat, csak ő nincs regisztrálva.
Ellenben én a rinocéroszt nem az erőssége miatt írtam, hanem mert olyan hülye h pár másodperc alatt elfelejt mindent.
"15 éves és lány, elégé intelligens": 1: az eléggé 2g, tehát lehet h ő az te viszont nem
2: ahhoz képest h lány? Na ne már! A lányok köztudomásúlag ugyanolyan intelligenseg lehetnek, mint a ffiak. Úristen...
Nyugi nem égő,bevallhatod,hogy te vagy.Na,ne mond már,hogy a nővéred,ugyanúgy felmegy ide gyikra és osztja a vegákat ráadásul ugyanúgy rinocéroszgat mint te...és honnan tudod,hogy a rinocérosz feledékeny? És honnan tudod,hogy a tigrisnek,vagy az oroszlánnak milyen memóriája van?
Amúgy te miért veszel mindig mindent magadra?'Miért szidtok ENGEM? Miért mondod ezt NEKEM?' utána eljátszod a nagy pacifistát,a "békés természetűt" ,hogy aranyosnak találjunk.Pacifista vagy? Ha annak találod magad,1.néz utána hogy mi 2.hogy a képviselőik milyen nézeteket vallottak.
Te inkább tényleg sértődékeny vagy.Megpróbálsz ,emellett lekezelő is lenni,azért odabiggyeszted a mondatok végére" Anyám,Úristen" kifejezéseket.Védekező mechanizmus.Tudod értem én,hogy te elszántan próbálsz a húsevés mellett tüntetni,de mégis minek? Mit ártott neked a vegetarianizmus? Bármilyen kérdéshez megyek,mindig ott van a kommented...szociológus gyereknek is ,hogy neki vágódtál már.És neki igaza van:Minek csinálod ezt az egészet?Kinek teszel jót ezzel? Meg vagy sértve,és ez visz előre.Mint egy giliszta.
Úgy bírom, amikor a mindenevőkre rávágjátok, hogy húsevők! ccccö!
Amúgy nincsenek ellenérveim. Van aki szereti a husit, van aki nem. Ez így normális. Csak ne én legyek a kegyetlen mag a gyilkos, mert húst is eszem a főzelék mellé.
Viszont kisgyerekeknek szüksége van a húsra.
ZordAtya'
Az aminosavakat könnyebben feltudjuk venni a hússal,de minőségileg tudjuk minden a ketten ,hogy nem megfelelőek.
Hormonháztartás. Na miért kell ahhoz a hús??? Néz már meg néhány vegetáriánust:Bob Marley,Lennon,Brad Pitt,Bryan Adams ,nők közül Shania Twain,Mihályi Mariann,Alyssa Milano. A nők Szakálasak?Bajuszosak? Pattanásosak?Kövérek?Nincsen mellük?Kukijuk van?
A pasik meg nem szőrösnek,meg nőiesek esetleg? Izomtalan,fogatlan,hajatlan,sápadt,beesett arcú csontbábuk?
Azt,hogy te ezt devinciának tekinted az teljesen rendben van,sőt örülök is neki. :)
Szellemi képesség: Most hülyézted le Darwint,Eistent, Leonardo Da Vinchit ,Edisont,Platónt,Szókratészt ,a remélem tudod kik ők, könnyűeket írtam .
Ellenben ajánlom e húsevő világharcost a figyelmedbe.
http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__vegetarianizmus..
Tehát az értelmi képességekre semmi hatása nincsen .Se ennek,se annak.
Közérzet: Mindenki úgy számol be,hogy JOBBAN érzi magát,miután átáll a vegetáriánus életmódra. Egyébként is honnan tudnád egyáltalán,hogy milyen ,ha ki se próbáltad?
Na melyik egyetemre is jársz?
Igazad van. Végül is Adolf Hitler és Rákosi Mátyás is vegetáriánus volt (pont mint Te:), és elkötelezettek is voltak (mint Te)... Ha valóban vallod az elveiket, akkor csak gratulálhatok Neked!
Szóval akkor nyilatkozz: ők a példaképeid? És ne gyere itt azzal, hogy jaj részben, ígymegúgy. Részben nem lehet valakit követni, cukorborsóm:)
végigolvastam ezt a sok ócsárolást... hát néha komolyan az volt az érzésem, hogy meg kéne filmesíteni :D
amúgy, kedves kérdező, az én érvem egyszerű, és más is írta már: hús- ÉS növényevésre vagyunk kitalálva, ezért gumósak a zápfogaink. nem ítélem el a vegákat, mindenkinek alanyi joga azt tenni, amit akar, de amit a húgom barátnője csinál, na az vicces... 14 éves, és nem eszik "cuki szőrös állatkákat" ami abban merül ki, hogy nem eszik nyulat, sertést és tyúkot, de megeszi a marhát és a pulykát. Na ez FAIL. mi különbség van cukiság szempontjából egy tyúk meg egy pulyka között?? :D az oka az, hogy a puzsik nagyban is csúnyák, de a csirkék nem. jó, mi? :D
én nagyon szeretem a húst, a nyulat nem eszem csak meg, egyszerűen azért, mert nem ízlik. de ha ízlene, nagyon nem érdekelne, hogy jajj-de-cuki-simogassuk-meeeeeeg-állatka! nekem is van, hogy nem kívánom a húst, hát nem eszek, ilyen egyszerű.
remélem választ kaptál a kérdésedre!
Dóri,17
Hitler vega volt. Most nagyon sokan felfogtok ezen háborodni,sőt én se szeretem ezt kimondani...de! az egész világon,főleg itt Magyarországon az emberek 90% "rasszista" . Én nem utálom a zsidókat,meg a csokikat se ,de mindenki tudja,hogy itt él egy másik népcsoport is,akik nem éppen a szívünk virágai. És Hitler őket is gyilkolta. Ezért Hitlerrel példálózni necces.
Na szóval nézzük a tárgyat. Te Hitlert és Rákosit hozod fel negatív példaként.Én szeretném ugyanezt tenni :
Fenevadak a történelemből:
Sztálin,Mao-Ce-Tung, Lennin, Mengele,Mussolini, Mubarak, Husszein, Idi Amin, Pol Pot, Nicolae Ceausescu,Pinochet, Kim Ir Szen,Somoza, Mugabe(aki még a mai napig miniszter elnök), Mubarak, Franco, Dr. Shiro Ishii ,Dr. Masaji Kitano...
És szeretném egy kis átalakítással bemásolni a szövegedet:
...is húsevő volt (pont mint Te:), és elkötelezettek is voltak (mint Te)... Ha valóban vallod az elveiket, akkor csak gratulálhatok Neked!
Szóval akkor nyilatkozz: ők a példaképeid? És ne gyere itt azzal, hogy jaj részben, ígymegúgy. Részben nem lehet valakit követni, cukorborsóm:)
2 ember.2 diktátor.
Ellenben több 100 tömeggyilkossal,akik húsevők voltak.
Ehhez semmi köze nincsen,hogy eszel -e húst,vagy nem.
Amúgy akiket leírtam,azokat a szörnyetegeket,nézzétek meg,hogy miket csináltak,nagyon megdöbbentő.Ezt nem csesztetésből írom,csak szerintem tájékozódjatok stb.
Szia! 15 éves lány!
Én írtam neked privit válaszolsz lécci? Nagyon szeretnélek megismerni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!