Húsevők, mik az érveitek a vegetarianizmus ellen?
Szerintem ez egy olyan kérdés amin lehet vitázni.
(Főleg mert legtöbbször a húsevők tudása a vegetarianizmusról hiányos.)
De most 77% nem is támadott! Azt a hasmenéses történetet firtatta(ami egy kicsit tényleg mű) ,meg a 50 nemtom hány éves parasztot,ami ugyancsak fura.
Kijavította őket,teljesen elfogadható módon.Írta:fake.
Most ha ez csak akkor támadás ha rád is vonatkozik.
Nem is értem miért kell ennyit hisztizni egy hozzászólás miatt...
Másik okosnak: Ha te megennéd őt....tényleg ilyen idők következnek?Szégyen.Ez szégyen.
Na itt van a beképzelt,buta,gonosz sértő 15 éves!
77%
Igazán nem akartam megbántani egy ilyen érzelmileg oly gazdag,lelkileg összetett és szenzibilis lényt,oh kérlek ne sírjááál!
Na amúgy ezt a rinocéroszos dumát már elégé sok helyen felhasználtad...köszi,hogy rinocérosz vagyok!Látod az se eszik húst,aztán milyen erős.
Most őszintén: azon vagy bepukkadva,hogy kijavítottam Professzor Doktor Tibor-t ??? Oh,várjatok!!! Idézek tőle:"Arról az alig elhanyagolható tényről már nem is beszélve, hogy a Méh az nem álat hanem Rovar."
Tényleg ebben az emberben OTT VAN az ész! Minden szava meg van hintve az intelligencia arany porával!Hát én biológiából tiszta kuka vagyok...hát én eddig azt hittem,hogy a méh az egy állat,de hát...mindjárt betelefonálok egy kiadóhoz azzal: "Most azonnal javítsák ki az összes tankönyvet! Darwin,Győrffy,Kitaibel meg az egyéb jómadarak mind hülyék voltak...majd Tibor az ÉSZ ,megmondja a tutit!
Húsevő barátom,aki megakar enni.
Olvastad már Cormac Mccarthy-Az út című könyvét?Pulitzer díjas könyv,neked különösen ajánlom,sőt mindenkinek ,hogy olvassa el.Eddig azt hittem,hogy ami abba a könyvbe megtörténik,az nem lehet a valóságban,mert mégis csak emberek vagyunk...ezek után rájöttem,hogy az a könyv a jövő bibliája.És én nem veszem ki belőle a részem!Egyél meg ! Nem bánom!Nem én leszek a szörnyeteg! Gandhinak van egy nagyon jó idézete: Nagyon sok ügy van olyan,amelyért meghalnék,de egy sincs olyan ,amelyért ölnék. Én ezzel egyet értek. :)
Helyes a bőgés, így legalább nem veszünk össze :P
Ha kedvesebb lennél, s nem ilyen mérhetetlenül beképzelt és lekezelő, az emberek tudnának veled kulturált hangnemben vitázni. Így viszont csak kinyílik a stílusodtól a zsebükben a bicska.
Amúgy igen, olvastam.
Innentől a vita közönséges fingreszelés.
Uff, én kiléptem!
doboszoli: szia! ég veled!
77%: Vegetáriánus szeretnék lenni,de anyukám nem engedi... kérdésnél idézlek:
"Nem vesztettük el, csak mi agresszív húsevők úgy döntöttünk lesz.juk, ha egyszer a kérdező válaszra sem méltat senkit, a növény evők meg akik békések, nem mennek mint a rinocérosz XD"
na erről beszéltem.rinocérosz helyett valami más egyéb,erős és agresszív növényevő állatot is választhatnál :elefántot, vízilovat, gorillát...
80% ha olvastad,akkor tudod,hogy a férfinak és a kisfiúnak milyen szörnyűségeken kellett átmenniük,és hogy melyik fajtól kellett rettegniük...jobban belegondolva teljesen realisztikus.
És én őszintén nem hiszek a kedvességbe.Az igazságot ,őszinteséget értékelem és mégis azt hogyan lehetne előhozni.Úgy hogy felhúzlak titeket. Olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!