Miért van az hogy a vegánok/vegák 90%-a tinilány vagy egyetemista lány?
"Még valami: Beszélgettem több bajtárssal, ismerőssel a témáról, volt olyan aki azt mondta: "szegény embereket sajnálom" vagy pl "próbáljon meg egy gea/vegán több órán keresztül közepes vagy nehéz fizikai munkát végezni" vagy pl "gyengék" vagy pl "ha terhes lesz, nem félti a gyereket?" vagy pl "sport megy rendesen?" és még sorolhatnám."
Mivel úgyis mész, a többire nem is reagálok, de ezt nem tudom megállni. Idéztél egy csomó hülyeséget. Vagy ezzel most érvelni akarsz? Miért kéne félteni a gyereket? Miért ne tudna egy vegán fizikai munkát végezni? A sok szénhidrátból nem nyer a szervezet energiát? Rengeteg vegán élsportoló van. Ők hogy csinálják?
Hagyjad, linkeltem is neki a PTE tanulmányát, úgysem olvassa el.
Nem értem, miért kellene a vegánsághoz sok szabadidö meg sok pénz????
Egyik sem szükséges, söt, amióta vegánul étkezem, sokkal olcsóbban kijövök, és 15-20 perc alatt lekészítem az ételeimet, ha föttre vágyom.
Mi 3 főre készítünk full vegan ételt. Feleségemnek, Édesapámnak és magamnak. Elsősorban egészségügyi okok miatt lettünk vegánok. Mindig egy hétre bevásárolunk, napi 5 étkezés van abból 2 főtt étel. Ezt heti kb 25.000 forintból hozzuk ki úgy, hogy k*rva jó kajákat készítünk.
Az azt jelenti, hogy fejenként heti kb 8.000 Ft-ot költünk, mindenestül.
Az napi kb 1.200 forint. Étkezésenként 240 Ft.
Mikor nem voltam vegán, csak napi 1000 Ft volt kb amit tízóraira költöttem a büfében.
Ugye érzed a különbséget?
A zöldség ugyan egyre drágább, de ha idényzöldségeket és gyümölcsöket eszel, simán kilója 4-500 huf átlagban. Na most mennyi is a hús ára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!