Miért van az hogy a vegánok/vegák 90%-a tinilány vagy egyetemista lány?
Utolsó! A másik véglet, amikor nőktől szinte elvárás a fényeves és saláta rágcsálás. :D
Én 59 kilósan imádom a húst és bírom is enni. Szaftos, véres szték, sült zöldségekkel, nem egy "nőiesnek" tartott kaja. Most pl. ott figyel a hűtőmben 30dkg tatárbifszteknek való hús. :)
22.
Engem két másik nő szólt már meg azért, mert
-megeszem a csirkecomb cupákját vagy mi az a végén (társaságban volt erről szó, ki milyét eszi meg a csirkének, a "hölgy" hangosan visítva fujjogott, hogy milyen undorító, én meg bírom ezt enni, a saját barátja oltotta le)
-disznósajtot ettem
Az disznósajtos csaj közben posztolgatja a fogadjunk el mindenkit, nem szabad mások testére beszólni, stb. Miközben szépen, gunyorosan bealázott azzal, hogy disznósajtot eszem nő létemre.
Jó étvágyat a tatárbifsztekhez, isteni étel! :)
Szerintem van egy csomó idióta, aki mindent lepontoz ok nélkül.
A válaszod nem volt sértő vagy egyébként problémás, szóval ne vedd a szivedre.
Kérdezzük meg a vegákat/vegánokat, hogy miért is azok? Mi késztette őket erre? Egy kis pszichológia.
#25: A kis tudás nem elég, sem a netről szedett "tudományos" cikkek.
Ez olyan mint az eü. szakember vs. "netdoktor" téma.
A kérdést azért tettem fel, hogy kiderüljön egy-két dolog, amit most nem részleteznék.
Ha lesz itt táplálkozás szakértő (egyetemi végzettséggel) vagy pszichológus, akkor tegyük fel a kérdést nekik: Miért vegák a vegák és miért vegánok a vegánok.
A kérdezőtől pedig azt kérdezném: Honnan a feltételezés? Vagy esetleg van erre vonatkozóan releváns, reprezentatív felmérés, szakirodalom, kutatás?
(Engem nem zavar ha lepontoznak, ebből úgyis kiderül ki olvassák és kik szólnak hozzá. Szóval mást se zavarjon!)
Vegán vagyok, 24 éves férfi. Engem elsősorban az egészségügyi része motivál, illetve a sportteljesítményem növelése. De a környezettudatosság és az etikai résszel is egyetértek. Az ismerőseim közül a legtöbben etikai vagy egészségügyi okokból vegánok. Vegetáriánust csak egyet ismerek, ő etikai okokból az. Amit én furcsállok, de ez az ő dolga.
Ez a 3 motiváció szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!