Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » 8. kerületben hol tudnék...

8. kerületben hol tudnék olcsón (1000 ft körül) főtt ételt venni?

Figyelt kérdés
Koliban lakom, és a konyha kritikán aluli, nem sok lehetőség van főzésre, ezért muszáj valamilyen más opció után néznem. Üllői út, Corvin, Blaha környékén tudnátok olyan éttermet, kifőzdét ajánlani, ahol 1000 forintból tudnék venni ebédet, és normális adagot adnak? Előre is köszönöm! :)

2020. szept. 22. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Török kajáldák, v kínaiak...
2020. szept. 22. 17:44
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kínai kajáldák
2020. szept. 22. 20:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha bérleted van, akkor menj el és vásárolj be 1-2 napra. Hűtő, mikró csak van...

Piacon a pecsenyés

Szedd magad típusú büfék, kajáldák mint pl a Lecsó

Ikea éttermében az egyszerűbb kaják

Valakivel társuljatok be egy pizzára, vagy pizzaszeletes helyek

Kínai, török mint már írták.

2020. szept. 22. 21:01
 4/7 anonim ***** válasza:
46%

Főzni a legolcsóbb. Ha nagyon számít a pénz, itt van pár olcsó dolog:

1kg rizs 450-

0,5kg zabpehely 250- (spar, lidl, tesco)

1kg csirkecomb 650-

80dkg csirkemáj 650-

200g sertészsír 180-

Én ma 250g rizst ettem meg zöldséggel, sajttal. Zabpehelyt meg nem ettem, de a rizzsel ütik egymást a nagy szénhidrát-tartalom miatt, úgyhogy ha ettem volna, kevesebb lett volna a rizs.

A legolcsóbb kaja tehát:

250g rizs (kell hozzá kis zsír megpirítani) 120-

Párolsz hozzá mirelit zöldséget, pl. 450g brokkolis mix az Aldiban 300-

1kg csirkecomb, sütőben 1 óra, 650-

Tessék, ez egy óriási adag kaja, ami egész napra elég, 1100- forintból. Más nem kell, és egyébként is full egészséges, nincs benne olaj, glutén, cukor, és egyéb hulladék.

Ezen kívül pár fűszer tetszés szerint, illetve só. Mindegyik 100-200 Ft körül van, de nem is 1 napra elég. Az egy napi költsége ezeknek 10-20 Ft körül lehet, szóval nem vészes.

A legtöbb húshoz érdemes hagyma és kis zsír, ha májat mondjuk csinálnál, pár forinttal lenne csak több. 1-2 kisebb hagyma 30-40 forintból kijön.

2020. szept. 23. 21:31
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Én használtan vettem rezsót 2500-ért, azon lehet főzni. Ha combot nem is a legjobb rajta, de más húst lehet.
2020. szept. 23. 21:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves két utolsó, nem mindenhol lehet ám főzni. Ha pl a házirendben van tiltva, akkor simán kirakják a koleszból ha valaki felnyomja, hogy ott a főzőlap a szobában.

A koliban meg mindenki mindent tud... elég egyszer rosszkor rossz helyen mosogatni vagy odakapni a rántottát.

Sok helyen tilos gyertyát, füstölőt vasalót, hajsütőt vagy főzőlapot tartani mert félnek a szobatűztől. 🙄🙄🙄

Nálunk tilos volt saját fűtőtestet, ventillátort bevinni mert féltették a villanyszámlát.

Ez van, fåsz a koli vezetése...meg azt akarják hogy egyék a menzát 🤔🤔😥

2020. szept. 23. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi főzési lehetőség nincs a koleszban?? Általában mindegyikben vannak konyhák...
2020. szept. 23. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!