8. kerületben hol tudnék olcsón (1000 ft körül) főtt ételt venni?
Ha bérleted van, akkor menj el és vásárolj be 1-2 napra. Hűtő, mikró csak van...
Piacon a pecsenyés
Szedd magad típusú büfék, kajáldák mint pl a Lecsó
Ikea éttermében az egyszerűbb kaják
Valakivel társuljatok be egy pizzára, vagy pizzaszeletes helyek
Kínai, török mint már írták.
Főzni a legolcsóbb. Ha nagyon számít a pénz, itt van pár olcsó dolog:
1kg rizs 450-
0,5kg zabpehely 250- (spar, lidl, tesco)
1kg csirkecomb 650-
80dkg csirkemáj 650-
200g sertészsír 180-
Én ma 250g rizst ettem meg zöldséggel, sajttal. Zabpehelyt meg nem ettem, de a rizzsel ütik egymást a nagy szénhidrát-tartalom miatt, úgyhogy ha ettem volna, kevesebb lett volna a rizs.
A legolcsóbb kaja tehát:
250g rizs (kell hozzá kis zsír megpirítani) 120-
Párolsz hozzá mirelit zöldséget, pl. 450g brokkolis mix az Aldiban 300-
1kg csirkecomb, sütőben 1 óra, 650-
Tessék, ez egy óriási adag kaja, ami egész napra elég, 1100- forintból. Más nem kell, és egyébként is full egészséges, nincs benne olaj, glutén, cukor, és egyéb hulladék.
Ezen kívül pár fűszer tetszés szerint, illetve só. Mindegyik 100-200 Ft körül van, de nem is 1 napra elég. Az egy napi költsége ezeknek 10-20 Ft körül lehet, szóval nem vészes.
A legtöbb húshoz érdemes hagyma és kis zsír, ha májat mondjuk csinálnál, pár forinttal lenne csak több. 1-2 kisebb hagyma 30-40 forintból kijön.
Kedves két utolsó, nem mindenhol lehet ám főzni. Ha pl a házirendben van tiltva, akkor simán kirakják a koleszból ha valaki felnyomja, hogy ott a főzőlap a szobában.
A koliban meg mindenki mindent tud... elég egyszer rosszkor rossz helyen mosogatni vagy odakapni a rántottát.
Sok helyen tilos gyertyát, füstölőt vasalót, hajsütőt vagy főzőlapot tartani mert félnek a szobatűztől. 🙄🙄🙄
Nálunk tilos volt saját fűtőtestet, ventillátort bevinni mert féltették a villanyszámlát.
Ez van, fåsz a koli vezetése...meg azt akarják hogy egyék a menzát 🤔🤔😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!