Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pacalpörkölt főtt burgonya...

Pacalpörkölt főtt burgonya körettel. Illik hozzá savanyúságnak ruszli?

Figyelt kérdés
Nekem az egyik kedvenc ételem ez a párosítás. Barátok jönnek (baráti házaspár) vendégségbe. Szerintetek jó ötlet ezzel kínálni őket ebédre? Bográcsban főzném (természetesen a pacal kétszer lenne főzve!!!).
2020. jún. 14. 12:09
A kérdező szavazást indított:
Szeretem a pacal pörköltet ruszlival.
Szeretem a pacal pörköltet, de nem ruszlival.
Sehogy sem szeretem a pacal pörköltet.
27 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. jún. 14. 12:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem savanyúság, ha így szereted, edd így. A vendégeknek tegyél ki más alternatívát.
2020. jún. 14. 12:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted rajtad kívül hányan szeretik a pacalpörköltet ruszlival? Hát nem sokan.:) Kínálj mellé friss ropogós kenyeret, főzz krumplit mellé, az asztalra tegyél savanyúságot, mondjuk nekem nem kell mellé savanyúság. Érdekességképp megkérdezheted a vendégeket, kérnek-e ruszlit a pacal mellé... Nem hinném, hogy igent mondanak.
2020. jún. 14. 14:34
 4/7 A kérdező kommentje:

Ezen a héten, szombaton szeretném a bográcsozást megtartani, ha jó lesz az idő. A pacalpörköltről tudnak, mivel előre szóltam, hogy azt fogok főzni bográcsban. Azt nem gondoltam, hogy ennyire extrém elképzelés savanyúságnak a ruszli. Én nagyon szeretem együtt. Egyszer próbáljátok ki!!

Viszont, ha nem jó ötlet, akkor mi illik hozzá, valamilyen befőtt?

Kérlek titeket, segítsetek ötleteitekkel!!

2020. jún. 15. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

befőtt??? anyám

kovászos uborka!

vagy

vegyes savanyúság, savanyított almapaprika

2020. jún. 15. 14:29
 6/7 A kérdező kommentje:
Jól van na! Én férfi vagyok! Nem egy kimondott konyhatündér, de szerintem a pacalt elég jól tudom elkészíteni. Mivel le lettem hurrogva a ruszli miatt, ezért kérdeztem rá, hogy mivel illik tálalni!( Bár még nem próbáltam, de egy cseresznye, meggy, szilva, sárga v. őszibarack, netán körte befőttet is simán el tudnék képzelni mellé.) Maradjak inkább a vegyes savanyúságnál, vagy töltött almapaprikánál?
2020. jún. 15. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Savanyúságnál maradj, sem a ruszli, sem a gyümölcsbefőtt nem savanyúság!

De a tuti a kovászos uborka,

2020. jún. 15. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!