Miért viselkedik sok ember ellenségesen a vegetáriánusokkal?
Figyelt kérdés
Azt megértem, hogy a túlzásba esett vegánok idegesítőek, én sem értek egyet azzal ahogy hirdetik magukat, dögevőnek nevezik a húsevőket és társasik. De aki nem ilyen, azokba is rendszerint beleállnak,idiótázzák őket és stb. Miért?2021. jan. 20. 13:27
51/66 anonim válasza:
#48: amikor vegán lettem, semmit nem fogyókúráztam, és én is 11kg-ot leadtam, pedig nekem nagyon nehezen megy a fogyás. Még így is maradt rajtam felesleg, sajnos dagi vagyok. Nagyon motiválnak a vegán sportolók, idén le fogom mozogni a maradékot!
Szerintem az ellenséges, aki nem nyitott, az pedig másokkal is ellenséges lesz, nem csak vegákkal.
52/66 anonim válasza:
Október 17-től mostanáig én is 11 kg körül adtam le, és volna még mit fogyni az ideális súlyomig nekem is.
53/66 anonim válasza:
"Amikor elhagytam a húst majdnem 10 kg-t fogytam, pedig ettem tésztát, krumplit, kukoricát és nem kimondottan dietaztam"
De ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy a tészta, krumpli, kukorica nem hízlal?
Természetesen a mennyiség nagyban befolyásoló tényező, de ezek az ételek alapvetően hízlalnak a magas szénhidrát tartalmuk miatt.
54/66 anonim válasza:
Amúgy erre a “10 kilót fogytam, amikor...” jelenségre a vegetarianizmus elhagyása és felvétele során is sok példa van. Pl. nyilván fogysz, amikor sok zöldséget eszel a mócsingos rántott húsok helyett, de csak gyümölcsből álló étrenddel, sok tésztával, kukorica alapú termékkel is lehet rengeteget hízni. Erre jó példa, hogy egy rántott csirkemellben fele annyi kalória van, mint rántott sajtban.
55/66 anonim válasza:
Szerintem ezzel nem állítottunk olyat, hogy a vegánság egyértelműen fogyaszt, csak megjegyeztük hogy volt egy ilyen jelenség mindkettőnknél.
56/66 anonim válasza:
Ez az “akkor fogytam 10 kilót, amikor felhagytam a húsevéssel” szerintem értékelhető annak.
57/66 A kérdező kommentje:
Azt akarom mondani, hogy sok mindentől függ a fogyás/hízás és nem lehet rá mondani semelyik ételre, hogy “hizlaló”. És mivel a szervezetünk is különböző, lehet amitől te vagy én hízok a másik nem fog tőle. Ahogy az én esetemben, hiába ettem szénhidrátot szénhidráttal, fogytam csak attól hogy a húst elhagytam. Amikor ettem húst is rengeteg zöldséget ettem és melle se rántott húst. Csirkemellet halakat stb , mégis nehezen ment a fogyás. Hús nélkül magas szenhidrattal viszont úgy beindult, hogy attól feltem elfogyok. Ez nem azt jelenti h ez a módszer a tuti mindenkinek, nekem működött.
2021. jan. 23. 15:05
58/66 anonim válasza:
Azért izomból és zsírból fogyni sem ugyanaz. Ez nem ilyen egyszerű...
59/66 A kérdező kommentje:
Tudom, hidd el:) edzettem mellette rendesen az izmom megmaradt.
2021. jan. 23. 15:09
60/66 anonim válasza:
Sajnos a két véleménybuborék mindig szidja a másikat; a vegetáriánusok a megrögzött húsevőket és vica versa. Jó lenne egy pártatlan dietetikusi véleményt meghallgatni erről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!