Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Megengedhetem a 14 éves...

Megengedhetem a 14 éves lányomnak, hogy vegán legyen?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak egy hóbort, nem tudom. Én nem értek ehhez, egyedülálló apaként nevelem. Ha nincs neki egészségügyi kockázata, akkor áldásom adom rá.
2020. aug. 25. 14:34
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
29%

50 Nem is kell szó szerint idézni tőled, csak értelmezni kell amit írtál.

Akkor most itt berekesztjük a vitát, köszönöm a kooperációt. Szép napot kívánok!

2020. aug. 27. 14:11
 52/54 anonim ***** válasza:
76%
En 14 evesen lettem vega, magamnak fozni megtanultam, ha elhatarozza es igy dont, miert tiltanad? Hazaertem iskolabol, es foztem magamnak valamk egyszerubb ebedet. 16 eves koromtol meg vegan lettem, ugyanigy. Most 18 vagyok, es nem latom hogy barmikor is lemomdanek errol.
2020. aug. 27. 16:52
 53/54 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Én engedném. Egyrészt én se eszek állati eredetű kajákat, másrészt 14 évesen már bőven tud magának kaját csinálni, ha nekem nem is lenne rá időm, vagy nem tudnám, hogy kell zöldségeket megfőzni ( van ilyen ember, amúgy? :D).

Nyilván a vegánok is étkezhetnek nagyon egyoldalúan, de szerintem a mindig krumplit-rizst meg húst esetleg tésztát meg túrót zabáló, zöldséget csak kovászos uborka formájában ismerő emberek étkezése se túl változatos, az valamiért mégis egész elfogadott és átlagos étrendnek minősül.

Szerintem a vegánok közül jóval többen figyelnek oda a táplálkozásukra és a szükséges vitaminok bevitelére, mint a "mindenevők" közül, legalábbis az én ismerősi körömben.

Semmi baja nem lesz a lányodnak, max, ha nem tudja tartani, vagy nem jön be neki, akkor meggondolja magát.

2020. szept. 8. 13:18
 54/54 anonim ***** válasza:

"Szerintem a vegánok közül jóval többen figyelnek oda a táplálkozásukra és a szükséges vitaminok bevitelére, mint a "mindenevők" közül, legalábbis az én ismerősi körömben."

Igen csak az ismerősi körödben,ne próbálj meg általánosítani mindkét oldalon van ilyen-olyan is.

Az ilyen és ehhez hasonló hozzászólások erősítik a vegetáriánusok és a húsfogyasztók közötti ellenszenvet.

Mondom ezt vegánként.

2020. szept. 8. 15:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!