3/21 anonim válasza:
Szerintem nem szakad le a mennyezet, ha szuloi felugyelet mellett megkostolja egy kis poharral igy unnepek idejen. Vagy Szilveszterkor egy kis pohar pezsgo a szulokkel. En is kaptam anno es semmi bajom, alkoholista se lettem, sot.
5/21 anonim válasza:
ha gyerek vagy kérdező semmit, ha felnőtt vagy próbálj felnőni. egy gyerek ne igyon alkoholt.
6/21 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták, szülői felügyelet mellett megkóstolhatja! De az, hogy önállóan nekiálljon sörözni, na álljon meg a menet :)
0 sör, és kész.
7/21 anonim válasza:
Család függő.
Nálunk senki sem iszik, így nekem is az a természetes, hogy semennyit.
Azonban a barátnőméknél, már a 16 éves öccse is ihat ünnepkor(persze csak 1 pohár a legtöbb esetben). Nekem ez fura, de náluk meg átlagos.
Szóval döntse el a szülő, hogy mit gondol jónak. Ne egy idegen.
8/21 anonim válasza:
Én mikor 14 voltam akkor azért havonta össze szoktunk ülni valahol osztály társakkal, és megittunk 2 vagy 3 sört fejenként, de hogy napi szinten igyunk az azért elképzelhetetlen volt. Hétvégén 1-2-t meginni azt mondom oké, játszhatja itt mindenki az álszentet, de tuti ők is ittak 18 elött. Naponta mégis mikor meg hol akarnál inni? Suliba vagy 2-3ig ott kiszagolják, délután otthon vagy, gondolom anyád csak nem vesz heti egy tálca sört.
9/21 anonim válasza:
Miért lett leszavazva a #8-as?
Annyira utálom hogy valaki konkrét, nem megjátszott, mégsem elítélendő dolgot ír, rögtön le lesz szavazva, mert itt mindenki szent, 21 előtt senki nem bulizott, ivott, mindig írt házit, színötös volt...
Név nélkül könnyű emberek.
10/21 anonim válasza:
Nem mondtam en se, hogy nem ittam kamaszkent, de rohadtul nem volt az normalis, hogy 14 evesen egy heten haromszor negykezlab masztam haza hajnalban lany letemre. Depresszios voltam es nagyon segitsegre lett volna szuksegem, csak senki sem ert ram. Kesobb jott a gyogyszerfuggoseg, a drogok. Szerencsere ma mar kilabaltam belole, de egy hajszal valasztott el tole, hogy a fold alatt vegezzem. Nem tudtam feldolgozni, hogy elveszitettem a nagymamamat, akit imadtam. Ne ez legyen mar a normalis! 14 evesen sokan meg altalanos iskola 8.osztalyosak. Ennyi idosen kostolgassa az ember fia/lanya otthon, felugyelet mellett. Majd kozepiskolaban, 15-16 evesen lehet menni bulizni. Nem kell vegigmenni azon a poklon, amit en megjartam. Mar pedig kamaszkorban az embert konnyen elviszik a dolgok, meg akkoris, ha semmi baja gyakorlatilag, azon kivul, hogy kamasz es lazad. Kedves szulok, vigyazatok gyermekeitekre, beszelgessetek veluk oszinten, sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!