4 éves gyerek ihat citromfű teát?
Időnként nagyon rosszul alszik. Mint most az elmúlt két éjjel. Elkezdi 11-kor és hajnalig óránként ébred. Üvöltözik,sir. Próbáljuk megnyugtatni de nem mindig járunk sikerrel csak jó sokára. Kérdezzük rosszat álmodtál,pisilni kell,szomjas vagy stb? Végig megyünk a listán de mindre nem a válasz. Majd eltelik 2 perc és mondja h szomjas vagy pisilni kell.
Mivel én iszom minden este a citromfű teát igy arra gondoltam h neki nem e lehetne adni?
Nem minden este de pl ilyen esetekben. Illetve nem is erősen főzném. Magamnak 2dl-be teszek egy filtert. Neki valami gyengébb változatra gondoltam. Lehet ilyet?
igen, lehet. Csak cukrot ne adj hozzá, mert az agyoncsapja a hatást, de ezt nyilván úgyis tudod.
Még gyárilag is van ilyen, hogy citromfű-alma tea kicsiknek, a Hipp gyártja, én is sokat adtam a fiaimnak.
Igen azt ismerem de abban csak aroma van. Van is itthon mert az öccsének vettem,igaz ő nem szereti.
Én rendes teafűre gondoltam.
Nyugodtan adhatsz pl. vacsorához (terhesen és csecsemőknek is lehet), hogy aztán ne pisilni keljen fel.
Esetleg nem szokott mesét nézni este (még ha nem is ijesztőt)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!