Kisfiú pisiltetése utcán?
Nem tudom.hova fajul még az a vilag,ha már az is ekkora probléma ,hogy esetenként egy 2,5 évest az utcan kell pisiltetni..
Kérdésedre a válasz: mi pl.lehúzzuk a nadrágot és az alsógatyát is,kicsit megdöntöm és állva pisiltetem,előfordul néha ,hogy megy a lábara ,kezemre,de van nalam törlőkendő/fertőtlenìtő...
És mielőtt leszólnak...igen mi is mjndog pisiltetjük indulás előtt,de van olyan,hogy nem.bírja,és nielőtt valaki a regmúlttal jön a nagymamám simán pisiltette az utcán az ikreket;)
Szval ne legyen bűntudatod,vagy érezd dzarul magad ,mert páran leírják ,hogx "n3 húgyoztasd az ztcan" ( az ilyennel van problŕmam,nem.avval aki normálisan leírja milyen módszerekkel próbálja elkerülni a nyilvanos pisilést)mellesleg itt az örsön ezek a csodás hajléktalan alkeszok néha meg pl le sem tolják a gatyajukat :/
2-3 nektek van gyereketek? Mégis mi lesz ha egy 2és fél éves pisil az utcán ha rájön? Nyilván senki sem viszi direkt az utcára "hugyoztatni" a gyerekét, de ebben a korban még nem tudják úgy visszatartani. És az sem mindig megoldható hogy majd pisilünk ott ahová megyünk, mert kapaszkodjatok meg, de az ember a gyerekével szokott csak sétálni is, vagy játszóterezni is, tehát nem mindig van egy olyan célállomás ahol van wc.
Én úgy szoktam, hogy keresünk egy félreeső helyet. A nadrágot le kell tolni, és segíteni irányítani hogy ne azt vagy a cipőt pisilje le.
#2 vagyok, vannak gyerekeim, és képzeld kibírják wc-ig! Nem állatok hogy ott végezzék a dolgukat ahol éppen rájuk jön!
De ha szerintetek ennyire természetes ez, mégis mennyi idős korig gondoljátok ezt elfogadhatónak? Komolyan érdekel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!