Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiú pisiltetése utcán?

Kisfiú pisiltetése utcán?

Figyelt kérdés
Hogyan kell a kisfiúkat megpisiltetni utcán?2,5 éves,most kezdtük a szobatisztaságot,nem tudom,hogy megy ez.Ülve vagy állva kell?Ha állva,le kell tolni teljesen a nadrágot,vagy elég csak a kukacot kivenni?

2017. jún. 30. 14:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Le kell azért tolni egy kisfiúnak pisiléskor, mert ő még könnyen lepisili a nadrágját. Leguggolni felesleges.
2017. jún. 30. 14:43
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
Te is az utcán pisilsz?
2017. jún. 30. 15:00
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
Ne hugyoztasd az utcán.
2017. jún. 30. 15:18
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Pisilünk indulás előtt, akárhová megyünk, odaérkezéskor a wc-n, hazaindulás előtt, és hazaérkezés után, étkezések előtt, alvás előtt és után. Utcán soha. Inkább megyünk "indokolatlanul" sűrűn wc-re, mint hogy az utcán kelljen megállni. Lehetnek extrém esetek, amikor meg kell állni, bár ilyen még velünk nem fordult elő, de ha lenne, akkor guggoltatnám. Az enyém 3.5 éves.
2017. jún. 30. 15:20
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
Mindig pisilnek a gyerekek ha valahova indulúnk. De útközben ha kell ez ritka akkor fa mögött állva pisiltetem...
2017. jún. 30. 15:40
 6/11 anonim ***** válasza:
88%
Állva szoktam,kicsit letolva a nadrágját,nem kell bokáig,de meg kell tanítani célozni. Ezt otthon a WC előtt gyakorolhatjátok. Sok férfi otthon is állva pisil.
2017. jún. 30. 15:57
 7/11 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudom.hova fajul még az a vilag,ha már az is ekkora probléma ,hogy esetenként egy 2,5 évest az utcan kell pisiltetni..

Kérdésedre a válasz: mi pl.lehúzzuk a nadrágot és az alsógatyát is,kicsit megdöntöm és állva pisiltetem,előfordul néha ,hogy megy a lábara ,kezemre,de van nalam törlőkendő/fertőtlenìtő...

És mielőtt leszólnak...igen mi is mjndog pisiltetjük indulás előtt,de van olyan,hogy nem.bírja,és nielőtt valaki a regmúlttal jön a nagymamám simán pisiltette az utcán az ikreket;)

Szval ne legyen bűntudatod,vagy érezd dzarul magad ,mert páran leírják ,hogx "n3 húgyoztasd az ztcan" ( az ilyennel van problŕmam,nem.avval aki normálisan leírja milyen módszerekkel próbálja elkerülni a nyilvanos pisilést)mellesleg itt az örsön ezek a csodás hajléktalan alkeszok néha meg pl le sem tolják a gatyajukat :/

2017. jún. 30. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

2-3 nektek van gyereketek? Mégis mi lesz ha egy 2és fél éves pisil az utcán ha rájön? Nyilván senki sem viszi direkt az utcára "hugyoztatni" a gyerekét, de ebben a korban még nem tudják úgy visszatartani. És az sem mindig megoldható hogy majd pisilünk ott ahová megyünk, mert kapaszkodjatok meg, de az ember a gyerekével szokott csak sétálni is, vagy játszóterezni is, tehát nem mindig van egy olyan célállomás ahol van wc.

Én úgy szoktam, hogy keresünk egy félreeső helyet. A nadrágot le kell tolni, és segíteni irányítani hogy ne azt vagy a cipőt pisilje le.

2017. jún. 30. 18:46
 9/11 anonim ***** válasza:
28%

#2 vagyok, vannak gyerekeim, és képzeld kibírják wc-ig! Nem állatok hogy ott végezzék a dolgukat ahol éppen rájuk jön!

De ha szerintetek ennyire természetes ez, mégis mennyi idős korig gondoljátok ezt elfogadhatónak? Komolyan érdekel...

2017. jún. 30. 19:28
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
8-as vagyok. A szobatisztaság tanulásakor. Az enyém 3, mostmár teljesen szobatiszta és 99%-ban visszatartja. 2-3 hónapja amikor éppen lekerült a pelus még nem ment és hosszabb sétánál előfordult hogy meg kellett állni. A te gyerekeid szuperlények, brávó! Dehát ilyen szuperanya mellett nem csoda.
2017. jún. 30. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!