Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi sört ihat egy 14 éves...

Mennyi sört ihat egy 14 éves egy nap?

Figyelt kérdés

2017. dec. 21. 11:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem arra gondoltam hogy azért iszok mert ,,menő'' meg buliban, (nem szoktam menni bulizni) meg részegre iszom magam stb, hanem otthon, mértékkel. 14/F
2017. dec. 21. 15:24
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

14 évesen, otthon egyedül?

Semennyit!

Még ha azt írtad volna, hogy buliban, akkor valahol érthető lenne, de így ...

Mi a franc bajod van neked, hogy otthon, egyedül szittyózol gyerekként?

2017. dec. 21. 15:33
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ugyebár azt kéne ide válaszolnom, hogy egyet sem, de az az igazság, hogy családi események alkalmával, én már tizenkét-tizenhárom éves koromban is ihattam egy nagyon kicsit bort. Szóval ez teljesen családfüggő. De ha ezt a kérdést egy olyan tizenéves tette fel, aki e kérdés után minden nap meg akar inni egy doboz sört, azt nem támogatom.
2017. dec. 21. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
66%

Olvasd el a Kérdező utolsó hozzászólását!

Te sem otthon egyedül borozgattál és fel sem merült volna benned olyan kérdést feltenni, hogy 14 évesen, mennyi bort iszogathatsz meg, napi szinten, otthon, unalmadban.

2017. dec. 21. 19:37
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem 1 dobozra gondoltam és nem is egyedül... ilyen nehéz felfogni? Pár kortyot max. Ahogy a #13 is írta, egy ,,nagyon kicsi" bort.
2017. dec. 22. 07:59
 16/21 anonim ***** válasza:
54%

Te beszélsz itt összevissza, vedd észre!

Ha otthon és nem egyedül, akkor amennyit a szüleid megengednek.

Ilyen egyszerű.

Egyébként miért nem vagy iskolában ilyenkor?

2017. dec. 22. 08:05
 17/21 A kérdező kommentje:
Mert már szünet van.
2017. dec. 22. 08:08
 18/21 anonim ***** válasza:
25%

Egy egészséges tizenévesnek az égvilágon semmi baja nem lesz egy sörtől. Szóval ez olyan dolog, ha jól esik idd meg, csak ne essél túlzásokba.

Ennyi idősen én is volt, hogy hébe-hóba megittam egyet ha olyan alkalom volt, nem lett belőlem se alkoholista, se őrült se semmi.

Meg ez az egész 18 éves kor alatt ne igyon olyan dolog, hogy 18 az csak papíron 18, van aki 14-15 évesen olyan érett szellemileg mint egy felnőtt valaki meg még 20 fölött is gyerekesen viselkedik, szóval ezt így nem lehet kijelenteni, hogy na 18 vagy akkor elég érett vagy hozzá.

2017. dec. 23. 01:35
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
Érdekes hogy a legtöbb antialkoholista az a bor sör röviditalok kategóriába van jelen. Dehát a való életben is a megjátszás megy . Itt miért lenne másként?
2017. dec. 24. 10:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Én is azt írtam, hogy egyeüdl ne igyon, pedig én aztán nem vagyok antialkoholista! Amúgy egy pohár sörtől semmi baja nem lesz, de nem kell ezt napi rendszerességgel megcsinálni.
2017. dec. 24. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!