Ihat egy 13 éves fiú Monster energia italt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 09:45
1/9 anonim válasza:
ihatni ihatsz, de nem tesz jót, SŐT...am nem valószínű hogy fel fogsz tőle ''pörögni'', báris én nem szoktam :)
2/9 anonim válasza:
Minek az az energiaital? MÉg ha jó íze lenne, de így? Csak azért, mert az a menő, hogyha iszod? ÉN soha nem ittam, és ittvagyok.
3/9 anonim válasza:
Persze bárki ihat csak egy haverom naponta 2 ivott és szív ritmus zavara lett és most szedheti a gyógyszert akár élete végéig de ha neked megéri....
4/9 anonim válasza:
Ihatni ihat, de, hogy nem egészséges az biztos. :D De ne azt a vackot idd, mert most az a menő...Hell vagy Redbull.
5/9 Kovács János Balázs válasza:
Szerintem semmilyen energia italt ne igyon egy 13 éves!
Egy fejlődésben lévő szervezetnek nem tesz jót!
Miért is gagyi a Monster, kedves előző válaszoló?
Ugyanaz a sz...r van mindegyikben.
6/9 anonim válasza:
Ihatni bármit megihatsz..csak nem tesz jót.és előző válaszolók miért kell rögtön arra következtetni hogy menő akar lenni?Attól nem lesz az hogy energiaitalt iszik.Legalábbis szerintem.Én nem ittam még energiaitalt és nélküle is megvagyok.13/L
7/9 anonim válasza:
én egyszer megittam kettőt de nem dobótsz föl sőt inkább a hányinger jön rád 12/F
8/9 anonim válasza:
13 éves fiú egyáltalán nem ihat energiaitalt!Persze, az uzletben odaadják, hisz ez nem alkohol. De a leendo betegségeidet már most megalapozod vele rendesen, ha ezt fogod inni. A szived hamarosan jelezni fog.1 energiaital felér kb. 10 eros kávéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!