Honnan szedjek valamilyen annyira egyszerű tortareceptet hogy egy 14 éves is meg tudja csinálni?
Figyelt kérdés
Soha életemben se nem főztem se nem sütöttem, de most vészhelyzet van, a legjobb barátnőmnek kell szülinapjára tortát csinálnom de még soha nem csináltam semmi ilyet. Valaki tud valami nagyon nagyon nagyon egyszerű tortareceptet?2018. febr. 10. 10:49
1/6 anonim válasza:
Készíts sütés nélkülit. Lehet kapni kész gyümölcstortalapot, ahhoz csak puding meg gyümölcs kell. Tiramisu, az csak baba piskóta, mascarpone kávé. Oreo sajttorta, az Oreo és mascarpone. Millió recept van a neten
2/6 anonim válasza:
KEress rá a Hideg kutya nevü receptre, nem kell hozzá tudás, mégis finom, és ha a tetejét díszíted valamivel (dekorcukor, vagy hasonló), akkor mutatós is
4/6 anonim válasza:
akár egy sima joghurtos torta is jó lehet. joghurt+habtejszín felverve cukorral, összekevered, zselatin bele, formába öntöd és várod hogy megdermedjen... :)
5/6 anonim válasza:
Szerintem is sütés nélkülit csinálj, vannak finomak. Én igen fiatal korom óta jól, ösztönösen főzök, de sütni nagyon soká tanultam meg, régen elrontottam a legegyszerűbb sütiket is, csuda tudja, hogyan. Nincs bolondbiztos süti, úgy látszik.
6/6 anonim válasza:
Nagyobb boltokban kaphatóak kerek piskóták. Van kakaós, meg sima. Háromba siman ellehet vágni, ehhez készítenék valami krémet ízlés szerint. Mikor nagy banzáj volt nálunk és 5 tortat kellett készíteni, minden így készítettem. A DrOetkernek vannak nagyon fincsi tortakrémjei, az epres és a vanílíás nagyon finom. Senki nem gondolta a 40emberből hogy se a piskóta, se a krém nem saját készítés. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!