Éhes vagyok, alig van itthon valami. Van valamilyen ötletetek?
Egyedül vagyok itthon és már minden kaja elfogyott. Valami sósat kívánnék. :/
Ötlet?
14L
De ha egyszer nincs otthon semmi, akkor kívánhatsz te édeset is :DDD
Miért nem rendelsz pizzát, apád bankkártyájával. Hívd fel és kérd el netes fizetéshez.
Vagy rendeljen ő haza kaját.
Ha debreceni vagy gyere el mekizni.
Meghívlak, úgy is unatkozok. :D
7-es! Azért ennyire nem lehet éhes a kérdező, ráadásul írta is, hogy már evett főtt krumplit "kecsappal".
Te ennél a kukából más által félig megrágott maradék pizzát? Ne már!
Max. akkor, ha napokig nem ennék. De ezt meg nem tudom milyen, de gondolom, rá lehet fanyalodni, mert láttam már üres megrágott eldobott fagyis tölcsért kiszedni a kukából hajléktalan embert, aki meg is ette. :( Ez nem az a szitu.
8-as, pont a te fajtád miatt van hatalmas étel pazarlás. Te úgy eszed a pizzát, hogy minden szeletet körberágsz?
Rengeteg teljesen érintetlen ételt dobnak ki, ami hatalmas szégyen. senki nem rágta meg, de mondjuk ott marad 1-2 szelet, a vendék snassznak érezné elcsomagoltatni. Esetleg szeletre is lehet kapni és nap végén marad pár darab.
Ezzel nem azt mondom, hogy kérdező vagy kárki más most kezdjen el kukázni, de az ilyen mentalitás (valaki más már kifizette, tehát fúúúúúúúúúj)miatt van az, hogy rengeteg teljesen fogyasztható étel megy kárba.
A családban volt pékség tulajdonos. Mindig maradt egykét dolog, mert teljesen darabra pontosan képtelenség kiszámolni, hogy mennyi kell. Győzte elosztogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!