miért ne szabadna? És ennek mi köze ahhoz, hogy nem akarsz többé az lenni?
2012. okt. 31. 12:42
2/18 anonim válasza:
Pontosan egy fejlődő szervezetnek hiányzik az egyoldalú táplálkozás!
2012. okt. 31. 12:42
3/18 anonim válasza:
Inkább ne légy az a továbbiakban. Fiatal, fejlődő szervezetedben hiány léphet fel, ami különféle betegségehez vezethet.
2012. okt. 31. 13:22
4/18 anonim válasza:
Persze hogy lehetsz vegetáriánus. Vannak akik születésüktől fogva azok. A lényeg, hogy olvass utána, informálódj és változatosan táplálkozz.
2012. okt. 31. 16:54
5/18 anonim válasza:
azt valaki mesélje már el, hogy attól, mert valaki nem eszik húst, mitől is lesz egyoldalú a táplálkozása, valamint attól, hogy eszik, mitől lesz változatos? ha naponta rántott húst eszik sült krumplival, akkor már ok, mert eszik húst?
nem lesz semmi baja, én már háromévesen elutasítottam a húst. keveset ettem, mert kényszerítettek, de 15 éves korom óta semmi (37 vagyok), s egyáltalán nincs semmi bajom, nem is volt soha.
2012. okt. 31. 20:30
6/18 anonim válasza:
Barki lehet vega, a lenyeg a kiegyensulyozott etrend.
2012. nov. 1. 06:38
7/18 anonim válasza:
én is vega voltam de én csak azért mert sokáig nem szerettem a húst 180 centi lettem 80 kilóval és hát meg eszek már egy két hús fajtát :D
2012. nov. 1. 23:45
8/18 Antispecista válasza:
Szia!
A vilag vezeto dietologusokat tomorito szervezetenek az allasfoglalasat a temaban: [link] a lenyeg magyarul: A jól megtervezett vegán (teljesen vegetáriánus) étrend és más típusu vegetáriánus étrend minden kornak, állapotnak megfelel, ugy mint: terhesség, szoptatás, a gyerek úgy a korai mint a serdülőkori éveiben.
Bongeszd ezeket: [link] es nezd meg a Foldlakok-at (ha nem ismerned: kultusz film Joaquin Phoenix narraciojaval es Moby zenejevel, mindketten veganok): http://www.youtube.com/watch?v=whxjxOe448s (magyar felirattal). Meglatod: meg fognak erositeni dontesedben - es vegan leszel (mint en idestova egy tucatnyi eve)! ;)
2012. nov. 3. 02:56
9/18 anonim válasza:
perszee, én is 14 évesen kezdtem:)
2012. nov. 3. 11:43
10/18 anonim válasza:
Ne haragudj,de ez akkora baromság!14 éves vagy! még változik a tested és egyszerűen vannak szükségleteid,amiket nem elégítenek ki a tofuk,meg az ehhez hasonló dolgok.Ha csak divatból csinálod,akkor ne tedd,ha állatvédő vagy,nos lásd be azzal h TE nem eszel húst az állatokat ugyan úgy fogják ölni,ha meg csak egyszerűen undorotsz a tudatól h az egy állat maradványi,mert van ilyen,akkor nos, szertintem gyorsan küzd le az undort,bár nem hinném h a te esetedben ez állna fel...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!