Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Egy 14 éves lánynak szabad...

Egy 14 éves lánynak szabad vegetáriánusnak lennie?

Figyelt kérdés
Már több,mint fél éve az vagyok,de úgy döntöttem,hogy nem leszek többé vegetáriánus.

2012. okt. 31. 12:27
1 2
 11/18 anonim válasza:
0%
előttem szólónak igaza van ha nem fejlődsz ki akkor majd rájössz hogy csontrakéta vagy
2012. nov. 8. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
na és miért ne állhatna ez fent? nálam pl már háromévesen is fennállt. kényszerítettek akkor, hogy egyek, de nagyon kevés húst ettem. 14 éves korom óta semmit, tesóm szintén, most én vagyok 37, tesóm 35. nem vagyunk se véznák, se gyengék, öcsém pl. piros öves taekwondós. se betegek nem vagyunk.
2012. nov. 8. 23:41
 13/18 Combi27 ***** válasza:
0%

energia nem tud gyorsan és hatásosan felszabadulni a növényi dolgokból..ha nem csinálsz nehéz fizikai munkát, azt eszel amit akarsz.. a szervezeted úgy is reklamál ha nem jó neki...

Utolsónak..nekem is volt barna öves kyokushinkai-os ismerősöm aki vega volt..vagy 50-55 kg volt..nem vittem volna betonozni sehová :))

2012. nov. 12. 19:53
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

szerinted ők 50-55 kilók?

[link]

2012. nov. 13. 19:44
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

10.vagyok

pfff,szerinted ők nem doppingolnak?ugyan kérlek!

2012. nov. 14. 16:44
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
"dopping"???? a vegán és vegetáriánus sportolók azt bizonyítják, hogy főleg növényi, vagy kizárólag növényi fehérjék bevitelével is fitt, egészséges és kitartó lehet valaki, akár a versenysportban is. A doppingnak semmi köze a fehérjékhez és a húshoz.
2012. nov. 14. 17:52
 17/18 anonim ***** válasza:
fogalmam sincs, hogy doppingolnak-e, de tökmindegy. miért, a húsevők nem szoktak? nem ez a lényeg, hanem hogy bizony lehetsz erős, egészséges, komoly fizikai teljesítményre képes vegetáriánusként, meg vegánként is. amúgy meg, a kilókhoz: miért, ha nehéz valaki, akkor az azt jelenti, hogy erős is? ennyi erővel egy 200 kilós ember tök erős. pedig ki se tudnak szállni az ágyból...
2012. nov. 14. 19:50
 18/18 Combi27 ***** válasza:
az így nem igaz hogy aki nehéz az erős...hanem úgy hogy aki erős az nehéz...csak nézz meg egy erős ember versenyt, vagy diszkosz és kalapácsvetőt stb..ha a sportban egyenlő lenne egy könnyebb és egy nehezebb ember ereje akkor sok sportban nem lennének súlykategóriák.lásd boksz, súlyemelés, birkózás,judo stb....de ajánlom az NFL meccseket (amerikai foci), ott nem találsz vézna embert..még a futó emberek is alacsonyak, de szélte hosszuk egy :)
2012. nov. 14. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!