Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » A “húsevő” emberek akkor is...

A “húsevő” emberek akkor is ennének húst, ha azt úgy kellene elfogyasztaniuk, ahogy a természetesen húsevő állatoknak?

Figyelt kérdés
2019. okt. 24. 13:53
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
83%
Ok. Ennek a kérdésnek így utólag visszanézve mi volt az értelme? Mit akartál volna elérni vele, vagy mit akartál volna kideríteni?
2019. okt. 24. 19:40
 32/42 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam, mennyire szeretik az emberek a húst.
2019. okt. 24. 19:43
 33/42 anonim ***** válasza:
78%
Kétszer is írtam, hogy az emberek képesek enni a nyers húst, képesek vadászni minden eszköz nélkül, de ezeket egyszerüen ignoráltad, és csak a saját igazadat akarod bebizonyítani, ami ugyan nem sikerül, de legalább jól kihözöngted magad!
2019. okt. 24. 19:49
 34/42 A kérdező kommentje:

Akkor hajrá. :)

2019. okt. 24. 19:53
 35/42 anonim ***** válasza:
81%
A hust oly forman szeretik, HA el van keszitve. Ertelmetlenseget beszelsz.
2019. okt. 24. 23:35
 36/42 anonim ***** válasza:
83%

Ha ilyen helyzetbe kerülnél kérdező, hidd el még te is ennél húst. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki szereti-e. Szép dolog nem támogatni az állathasználatot, és könnyű is, mert megtehetjük. De az általad leírt körülmények között, az éhhalál szélén bárki megenne bármit, ami ehető, magas tápanyag tartalmú és megmenti az életét. Más körülmények között pedig nincs értelme a kérdésnek, hiszen ha van lehetőség választani a puszta kezes patkány marcangolás és a nagymama rántott csirkéje között, akkor sem az alapján fog valaki dönteni, hogy mennyire szereti a húst.

Sajnos az ilyen idióta, véleményeddel ellentétes válaszokat teljesen ignoráló, kreált baromságok miatt hiszik sokan azt, hogy minden vega és vegán ezen az értelmi szinten mozog.

2019. okt. 25. 08:02
 37/42 anonim ***** válasza:
74%
Hát kérdező, szerintem nagy sikernek örvendene a tehénrágcsálás, legalábbis nekem minden válaszomat lepontozták, amiben megemlítettem, hogy "húsevőként" inkább ennék nyers koszos zöldséget, mint hogy az élő állatról rágcsáljam le a husit, ha e kettő közül lehet választani... szóval nekem az jött le hogy ez tök népszerű és normális dolog lenne.
2019. okt. 25. 08:44
 38/42 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
A kérdés azért értelmetlen, mert a "húsevő" emberek nem kizárólag húson élnek, vagyis prímán megélnének hús nélküli környezetben is. És meglepőt fogok mondani, de a legtöbb vega is megenné a húst, nyersen is, ha az életben maradása függne tőle és nem lenne más választása.
2019. okt. 29. 06:21
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is pont ezt akartam írni, hogy az indokoltnál picit nagyobb arccal rendelkező kérdező is puszta kézzel marcangolná szét a szomszéd Marika nénit, és rágná le a csontjairól a húst, ha már két-három hete nem kapott volna puliszkát sem...

Amúgy a _normális_ emberek nem egzakt módon a húst szeretik, hanem az ízletesen elkészített ételeket, amiket ízlésesen tálalnak. Ha az hús, hát akkor hús.

Pl most ettem egy jó füstös francia karajt, burgonya gratinnal és kolbászhabbal. Isteni volt.

2019. okt. 29. 21:59
 40/42 klutty válasza:
100%
Természetesen fogyasztanának húst és növényeket is, de csak olyat amit a meglévő fogazattal képesek lennénk elrágni - mivel a sok évezredes evolúció miatt megváltozott az álkapocs és a fogazat, ezért nem lehet az állatokhoz hasonlítani bennünket. Szerintem a nyers vegán étkezés sem teljesen egészséges, ahogy csak nyers húst fogyasztani sem. Az ragadozó állatok se esznek csak húst, pl. a farkasok is megeszik az elejtett növényevő állat beleiben lévő félig emésztett növényi maradványokat is, mivel szükségük van növényi rostokra, egyéb ásványi anyagokra is, nem csak fehérjére.
2019. okt. 30. 09:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!