A “húsevő” emberek akkor is ennének húst, ha azt úgy kellene elfogyasztaniuk, ahogy a természetesen húsevő állatoknak?
Nyers halon és marhán azért el lehetne élni elég sokáig..
De a csirke és a sertéshúsban sem maga a "hús" a mérgező, hanem az esetleges patogén baktériumok.
Gondolom te se szívesen ennél fuzáriumos búzát vagy zabot :)
A nyers húst miért ne tudná megenni az ember? Vagy gondolod, az ösemberek mindig sütötték/fözték?
Nézz meg egy természetfilmet, ahol a csimpánzok más állatokra vadásznak és utána megeszik azokat (természetesen nyersen!!)
Az ember ösei ugyanígy tették, egyszerüen széttépkedték az állatot kisebb darabokra és utána addig rágták, amíg szétment kisebb darabokra.
Az "úgy" alatt mit értesz?
Nyersen?
A félholt, de még élő állatról közvetlenül lemarcangolva? (mint ahogy az oroszlánok teszik pl)
Saját maga által levadászott zsákmányból szerezve?
Vagy pontosan hogy érted?
A nyers húsnak bizonyos fajtái tulajdonképpen ehetőek, bár nem a leggusztusosabb dolog.
Élő állatról szerintem senki nem marcangolná le, nem tudom, hogy fizikailag lehetséges-e a mi fogazatunkkal, állkapcsunkkal.
Az, hogy saját maga vadásszon és készítse elő a húst, sok embernek problémát okoz, de sok embernek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!