Mit szólnátok ahhoz ha egy húsevő családból hirtelen valaki vegetáriánus lenne?
Kérlek ne legyen vegetáriánusok vs húsevők ,,párbaj''.
Nem vitát szeretnék .
Köszönöm a válaszokat :)
nálunk én lettem hirtelen nem is simán vega, hanem vegan... az elején mindenki csodabogárnak tartott, meg sokat viccelődtek, amikre én is viccelődéssel reagáltam... de így 10 év távlatából már mindenki hozzászokott...
Megjelenésemnek hála, akik újonnan tudják meg, barátok, munkatársak, nem kötekednek :)
190magas, sportos, kopasz és vannak érdekes (sasos) tetoválásaim :)
8-as, ne etesd már a trollt! :D Olyan gáz...
Kérdező: semmit, de ne várd el, hogy külön főzzek rád is, mert az noncszensz.
Ahhoz, hogy ne legyen párbaj, eleve nem kellett volna úgy kiírnod, hogy "húsevők".
De, jó, legyen átsiklok felette. Tegyük fel, hogy valaki a mi családunkból hirtelen vega lenne, mondjuk olyan, akiről tudom, hogy nem szereti a zöldségeket, bevallom, először meglepődnék, aztán arra gondolnék, hogy lehet, hogy valami betegsége van. Ez a válaszom arra, hogy "hirtelen". Mármint felnőtt, és értelmes embereknél. Másoknál ez inkább fokozatosan alakul ki, nem egyik napról a másikra. Rólam például egy csomóan el tudnák hinni, és meg sem lepődnének.
Bár nálunk, mivel mi étkes család vagyunk, simán meg lehet oldani egyszeri főzéssel is, hogy az is jóllakjon, aki húst is eszik, meg az is, aki azt pont nem. De vannak olyan családok, ahol nem opció, ha az egyik tagnak külön kell főzni valamely hóbortból. Mindenkinek van olyan rokona, akinél nem lehet felállni az asztaltól, ha még marad valami a tányérodon, akkor se, ha már harminc is elmúltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!