Néró - miért kell bele ilyen rengeteg tojássárgája?
Figyelt kérdés
Nem ettem még soha ilyet, de egy ismerösnek szerettem volna készíteni karácsonyra ajándékba.
Viszont a recepteket olvasva nagyon bizonytalan lettem, mert így nem igazán az az árkategória, ami nekem beleférne.
Ezért szeretném megtudni, miben másabb ízre/állagra, ha ilyen sok tojás sárgája van a tésztában, mennyire észrevehetö a különbség más aprósüteményekhez képest?
Nagyon köszönöm, ha segít valaki.
2018. dec. 16. 13:49
11/29 anonim válasza:
szerintem az öttojásos változat nem olyan durván sok. egyszer próbâld ki..
12/29 anonim válasza:
Néró egy elmebeteg császár volt. Nyilván a róla elnevezett recept se véletlen, tele őrültségekkel, amiben logikát keresni csak időpazarlás lenne.
13/29 anonim válasza:
na ės mėgis mi benne az őrültsėg..?
14/29 anonim válasza:
Például az indokolatlanul sok tojássárgája.
15/29 anonim válasza:
en nem neveznėm indokolatlannak. attol lesz mas mint egy sima linzer
nálunk a kedvenc teasüti.
16/29 A kérdező kommentje:
Ebböl az 5 tojássárgájás receptböl kb hány darab lesz?
2018. dec. 16. 19:06
17/29 anonim válasza:
főleg attol függ, hogy mekkorákat nyomsz a nyomozsákkal.
de kb 50 db
18/29 anonim válasza:
nekem is ez a recept van meg. csak nem 6 tojassargâval hanem ōttel!
itt is azt irják hogy 50-60 db lesz. (összeragasztva) szerintem ez nem kevės.
19/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget!
2018. dec. 16. 19:25
20/29 anonim válasza:
szivesen! ha egyszer megcsinálod akkor ird meg hogy mennyire izlett vagy nem izlett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!