Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Néró - miért kell bele ilyen...

Néró - miért kell bele ilyen rengeteg tojássárgája?

Figyelt kérdés

Nem ettem még soha ilyet, de egy ismerösnek szerettem volna készíteni karácsonyra ajándékba.

Viszont a recepteket olvasva nagyon bizonytalan lettem, mert így nem igazán az az árkategória, ami nekem beleférne.

Ezért szeretném megtudni, miben másabb ízre/állagra, ha ilyen sok tojás sárgája van a tésztában, mennyire észrevehetö a különbség más aprósüteményekhez képest?

Nagyon köszönöm, ha segít valaki.



2018. dec. 16. 13:49
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom neked milyen recepted van, ebbe 8 tojás kell és a fehérjét is felhasználja. Akik elkészítették (kommentek) azok nagyon dicsérik. Ebből a mennyiségből állítólag 100 db lesz, azaz 50 süti.

Én sajnos nem tudok neked sem erről, sem másról véleményt mondani, mert a dán vajas kekszen kívül más apró sütit nem szeretek.

[link]

2018. dec. 16. 14:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

ėn pont ma sütöttem meg. cukráazkėbt anno az alábbi recept alapján csinaltuk

15 dkg ráma

15 dkg porcukor

5 tojassárgája

2 vanil. cukor

15 dkg liszt

2018. dec. 16. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/29 anonim ***** válasza:
74%

Szia kedves!

Süss linzert, ha a néróba sajnálod a tojást. Én is sajnálnám, nekem egyáltalán nem finomabb más aprósütinél


30 dkg finomliszt (~50 ft)

20 dkg vaj ( 1 kocka margarin nálunk 160-200 ft, 25 dkg)

10 dkg porcukor (~200 ft 50 dkg, 10 dkg=40 ft)

1 db tojássárgája (1 doboz 400 ft, 1 db 40 ft)

1 csomag vaníliás cukor (15 ft)

0.5 citromból nyert citromhéj (50-60 ft)

1 teáskanál sütőpor (10 ft/zacsko)

15 dkg sárgabaracklekvár (1 üveg olyan 200-400 ft kozott)

2018. dec. 16. 15:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/29 anonim ***** válasza:
60%
A linzerbe nem kell se tojás, se sütőpor. Liszt, vaj és porcukor az egész, semmi más.
2018. dec. 16. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/29 anonim ***** válasza:
36%

#4

Csak így hirtelen:

[link]

[link]

[link]

2018. dec. 16. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/29 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat. (Kérlek, ne vesszetek össze az "igazi" linzeren!)

Akkor úgy módosítánám a kérdésemet, hogy miben más a néró, mint a linzerek - puhább, omlósabb, más ízü vagy mi a különbség?

2018. dec. 16. 16:27
 7/29 anonim ***** válasza:
81%

5!


Az eredeti linzertészta csak és kizárólag liszt, porcukor és vaj. Se margarin, se tojás, se sütőpor nem kell bele. Linkelhetsz millió repetet, én is tehetném, de minek. Az eredeti 3 rész liszt, 2 rész vaj, egy rész porcukor.

2018. dec. 16. 16:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/29 anonim ***** válasza:
90%
A tojástól puhább lesz és a megnő a mérete
2018. dec. 16. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/29 anonim ***** válasza:
77%

a linzer valoban csak vaj, porcukor, liszt.

soha nem raktunk mást bele a cukrâszüzembe sem.

A nėro sokkal omlosabb mint a linzer. nálunk percek alatt elfogy..

2018. dec. 16. 16:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/29 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb válaszokat is
2018. dec. 16. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!