Az nagy baj ha nem akarok olyan ételek sütni ahol csak tojássárgája kell?
PL. fánk, linzer, bukta vagy bármilyen süti ha szóba kerül, nem akarok ilyen receptet,inkább olyat keresek amihez egész tojás kell. Ez nagy baj?
Nem akarok bibelődni a megmaradt tojásfehérjével.
Miért lenne baj? Én egy időben egyáltalán nem használtam tojást. S nem rántok, mert az macera. A tojásfehérje pont nem zavar, millió dologra el tudom használni (bár a sárgáját még sokkal többre).
Ha neked valami kényelmetlen és kerülöd, mert megteheted, mégis mi ezzel a baj? Van valami előírás, hogy az embernek pl. fánkot kell sütnie? :D
Miért lenne baj ? ki kényszerít, hogy az említetteket süsd.
Millió más recept is van, azonkívül az 1 tojás fehérjét, ha akarod a csapba is eresztheted. (persze én nem tenném, mert pl a pite tetejét ezzel kenem meg, kis tejföllel habosra keverve, de másra is fel tudom használni. pl egy későbbi panírozáshoz.) Mellesleg le is lehet fagyasztani,így aki akarja, annak biztos nem vész kárba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!