Az nagy gond, ha a császármorzsába csak simán teszem bele a tojást és nem választom szét a fehérjét és a sárgáját?
Figyelt kérdés
Elég kezdő vagyok, szóval nem tudom, hogy ez gond-e. Változtat valamit az ízén vagy az állagán? :) Köszönöm!2017. jan. 28. 17:04
1/4 anonim válasza:
Akkor csinálj valami egyszerűbbet, egyben nem lehet beletenni.
2/4 anonim válasza:
Mivel a recept szerint a tojások sárgáját cukorral habosra kell keverni, a fehérjéket pedig kemény habbá kell felverni, igen, gond ha egészben belevágod a tojásokat a tésztába. Ha ízre hasonlítani is fog, állagra semmiképpen! Szerintem valami széttépett, félresikerült, vastag palacsintának fog kinézni. Mondjuk, ehetőnek ehető az is.
3/4 anonim válasza:
Hogyne változtatna. A felvert tojáshabtól lesz könnyű és laza. 2-3 perc alatt fel lehet verni a habot.
4/4 anonim válasza:
"Szerintem valami széttépett, félresikerült, vastag palacsintának fog kinézni."
Amúgy a császármorzsa az eredetileg pont ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!