Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az nagy gond, ha a császármorz...

Az nagy gond, ha a császármorzsába csak simán teszem bele a tojást és nem választom szét a fehérjét és a sárgáját?

Figyelt kérdés
Elég kezdő vagyok, szóval nem tudom, hogy ez gond-e. Változtat valamit az ízén vagy az állagán? :) Köszönöm!

2017. jan. 28. 17:04
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Akkor csinálj valami egyszerűbbet, egyben nem lehet beletenni.
2017. jan. 28. 17:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Mivel a recept szerint a tojások sárgáját cukorral habosra kell keverni, a fehérjéket pedig kemény habbá kell felverni, igen, gond ha egészben belevágod a tojásokat a tésztába. Ha ízre hasonlítani is fog, állagra semmiképpen! Szerintem valami széttépett, félresikerült, vastag palacsintának fog kinézni. Mondjuk, ehetőnek ehető az is.

2017. jan. 28. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Hogyne változtatna. A felvert tojáshabtól lesz könnyű és laza. 2-3 perc alatt fel lehet verni a habot.
2017. jan. 29. 06:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

"Szerintem valami széttépett, félresikerült, vastag palacsintának fog kinézni."

Amúgy a császármorzsa az eredetileg pont ez.

nov. 4. 23:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!