Raffaello golyot akartam csinalni, de a krem kicsit hig lett, igy nem tudtam golyokat formaln. Mi lehetett a gond?
Mindent a recept alapjan csinaltam, de egyszeruen nem akart osszeallni..
Ha esetleg tobb tejport raknek bele akkor osszeallna? Mert ha tobb kokuszreszeleket rakok bele attol nem all ossze, majdnen dupla annyit tettem bele es nem lett surubb..
Vagy ha raknek bele daralt kekszet akkor ugy milyen lenne?
Elore is koszonom a valaszokat
Velem is ez volt. Már szinte 4x annyi volt benne a kókusz de semmi.
Pedig bevoltam rá pörögve.
ha tudod akkor ird le-lehet a recept nem jó.
de amúgy amit én ismerek azt a hűtöben kell pihentetni és utána lehet formázni
Ennek alapjan csinaltam :)
Hiaba raktam be a hutobe akkor sem allt ossze, de kovetkezo probalkozasnal rakok bele daraltkekszet :)
Kedves #3-as.. igen en nagyvonaluan kihagyom belole az ostyat es ezt nevezem raffaellonak..hmm
"igen en nagyvonaluan kihagyom belole az ostyat es ezt nevezem raffaellonak..hmm"
Azaz egy felszínes ficsúr vagy.
Nem sokkal jobb, mintha műanyag raffaello golyókat fröccsöntenél, s azokat küldenéd ajándékba karácsonyra, mondván : "Raffaello golyók, DE tartós! :D Fel is lehet akár tenni dísznek karácsonyfára".
Nincs ezzel semmi gond.... magadat kábítottad. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!