Ha a Raffaello t bele sütöm a muffinba, finom marad? Vagy inkább ne süssem bele?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 17:29
1/5 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget kérdezni.. Ez az ételek-italok kategória elég durva.
2/5 anonim válasza:
Én csokikkal próbálkoztam már, Rafaello-val még nem, de szerintem finom lehet. Viszont eléggé megnöveli egy adagnyi muffin előállítási költségét.
3/5 anonim válasza:
Szerintem inkább csinálj valami finom krémet a muffin tetejére, valami semleges, nem túl édeset, és abba nyomj bele egy félbevágott Raffaellot. Sütéskor én attól tartanék, hogy elveszti a ropogós-krémes állagát, amitől olyan jó.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó ezért kérdeztem én is, emiatt aggódom, hogy esetleg "tönkremenne" sütés közben.
"Kedves" első, nem tudom miért lenne hülye kérdés, lehet neked az mert biztos tudod rá a választ, de ha valaki nem tud valamit, akkor fel fogja tenni rá a kérdést és neki az egyáltalán nem hülye kérdés, mivel választ szeretne rá kapni.
2016. júl. 29. 12:13
5/5 anonim válasza:
Mi a f.a.x.ért akarsz Te egy komplex édességkülönlegességet egy rém egyszerű muffinba belesütni??!!
o.O
Amúgy széjjel fog olvadni az első fél percben.
Te... egyenlőre inkább ne agyalj ilyeneken. A recepteket kövesd pontosan, azokból tanulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!