Raffaello miért ilyen finom és miért ilyen drága? :/
Jó alapanyagokból készül, és ügyelnek mindenre, és finomakból.
Ezzel tisztában vannak a gyártók is, és ha valaki meg kívánja:
"Drága, de ritkán veszek, most megkívántam"
És megveszi.
Képzeld el, hány ilyen ember van és ez mennyi pénz, és a gyártók azért adják drágán, mert megveszik
mert a minoseget meg kell fizetni, ara van.
ha 100 ft lenne 3 db, nem.tunne olyan jonak...az arat maretingre is hasznaljak.
Teljesen elfogadhato ara van, nem felsokategorias desszertkulonlegesseg.
Ha olcsot akarsz, akkor ne varj minoseget se, mert silany alapanyagbol es technikaval silany lesz az etel Is, ezen nincs mit magyarzni.
Ha finomat akarsz, akkor azt csak jo alapanyaggal, korszeru modon lehet. Semmi nincs ingyen.
Szerintem meg nem is finom és nem is minöségi!
Rengeteg cukorsziruppal ehetetlen édesre pacsmagolt krém, sokszor avas benne a mogyoró..
Bár én 20 éve cukrásziparban vagyok, másabb az ízlésem! :)
Én kivágom az udvarra az olyan porokkal, zselékkel házalókat, akiket pl. ezek alkalmaznak!
Egyszer csináld meg otthon színezék és porok nélkül, akkor majd meglátod, mi a finom! :)
Szép papír, rengeteg reklám, karaktertelen, semmilyen édes íz.. adjuk el drágán, hogy elitnek tünjön!
7!
csináld meg igazi tejből tartósra, tejpor helyett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!