Smilet kérdése:
Miert nem foznek a mai Nők, Anyák? Kinek mi az oka, hogy nem foz?
Figyelt kérdés
Kivancsi lennek ra,hogy aki inkabb etelt rendel az miert teszi? Akar kisgyermekes anyukak,egyedul allo nok. Elborzadva tapasztalom,hogy sokan nem akarnak fozni a csaladjuknak,pedif ez nagyon fontos!!!!2017. máj. 21. 19:40
31/35 anonim válasza:
Szia. Nekem 10 napos a lányom én ugyanúgy főzök, mint mikor dolgoztam vagy terhes voltam. Hál isten gyorsan felépültem a császárból, lányom nagyon jó gyerek, ugyanúgy tudok mellette főzni, takarítani, mint előtte...
32/35 anonim válasza:
Igaz annyi a különbség, hogy most k betűseket nem ehetek, ahogy puffasztó zöldségeket sem, így meg kell válogatnom, melyik recept alapján főzök és gyors receptnek kell lennie :)
33/35 anonim válasza:
Pl egy csülkös bablevest most nem fogok odarakni tekintettel a főzési idejére főleg úgy, hogy utána a csülköt még le szoktam sütni, de egy pörköltet simán összedobok :)
34/35 anonim válasza:
Én azért nem főzök, mert utálok főzni. A férjem viszont szeret, úgyhogy problem solved :)
Mondjuk, nálunk nincs gyerek.
35/35 anonim válasza:
Én azért nem főzök, mert utálok főzni. A férjem viszont szeret, úgyhogy problem solved :)
Mondjuk, nálunk nincs gyerek. Azt se akarok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!