Miért nem akar megfőni ez a ku rva tarkabab? 2 óra hosszája fő de még mindig ress.
Figyelt kérdés
2017. máj. 10. 19:03
1/8 A kérdező kommentje:
Pedig egy napot ázott azt kifelejtettem.
2017. máj. 10. 19:06
2/8 anonim válasza:
Apám is bő 3 óráig főzte fedél alatt egy nap áztatás után . Kuktában hamarabb kész , macerás étel le is szoktunk róla .
3/8 anonim válasza:
Tegyél bele egy csipet szódabikarbónát.
4/8 anonim válasza:
Igen, ezért szoktam fagyasztottat venni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.
Jelentem 2,5 óra alatt megfőtt. Pedig szoktam babot főzni egy évbe kétszer kb de nem rémlik hogy ennyire sokára fő meg.
2017. máj. 10. 20:43
6/8 anonim válasza:
xD Akkor te úgy jártál mint én tavaly egy csomag sárgaborsóval, 3 óra főlés sem volt elég neki, kemény maradt mint a kő. Javaslom vásárolj Paco termékeket, még soha csalódtam ebben a márkában.
7/8 anonim válasza:
A sárgaborsó 1 órán belül szétfő, az OK. De a bab, nos, ahhoz kuktát használunk, különben tényleg eónokig tart...
8/8 anonim válasza:
Én speciel nem kuktát használok tarkabab főzéséhez, hanem sima lábost és egy 1-1,5 óra alatt megfől. A sárgaborsó meg ... ? Én is szívtam már meg tescos sárgaborsóval, amikor is eladták a 2012-es termést 2016-ban 4 óra főlést után is ropogott a fogam alatt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!