Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért hámozzák meg a kígyóubor...

Miért hámozzák meg a kígyóuborkát, van ennek valamilyen jelentősége? Ilyen fitnesskajában mindig meg van hámozva.

Figyelt kérdés
2017. máj. 15. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Láttál már filmen üvegházi zöldségtermesztést (uborka, paradicsom stb.) ? Időről időre az egész légteret befújják permetszerrel a mikroorganizmusok által okozott növényi betegségek kizárására. A permetszer maradvány ott van minden növényi termés felületén.
2017. máj. 15. 19:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
71%

Emellett lehet, hogy keserű a héja.

Ki akar keserű uborkát enni vagy keserű uborkasalátát?

2017. máj. 15. 19:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Nekem faj tole a hasam, ha nincs meghamozva. Valoszinu nem mindenki birja, van benne valami olyan dolog a hejaban
2017. máj. 15. 20:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
71%
Nem bírja az epém a héját.
2017. máj. 15. 21:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
a mamám azért pucolja meg, mert felfújja
2017. máj. 16. 10:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!