Kígyóuborkát salátához meg kell hámozni?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 14:07
1/13 anonim válasza:
Ahogy tetszik. Ha meghámozod úgy is jó, ha nem úgy is. Izlés dolga.
2/13 anonim válasza:
Én nem szoktam, apuék igen.
Csak mosd meg alaposan.
3/13 anonim válasza:
Én nem hámozom. Nagszüleim még hámozták,de azt mondták,hogy régen vastagabb volt a héja
4/13 anonim válasza:
Én megszoktam, de ha nem tenném, begörcsölne az epém tőle.
6/13 anonim válasza:
én nem szoktam, szerintem jobban néz ki, ha rajta marad :)
görög salátába vagy tzatziki-be persze már meghámozom.
anyukám sima ubisaliba is hámozza, mert neki is vacakol tőle az epéje.
7/13 anonim válasza:
Ahogy akarod. Mi nem szoktuk meghámozni.
Állítólag sok a vitamin a külső részében is. :)
Persze nem ez motivál, inkább a lustaság. :P
De a viccet félretéve: tök mindegy.
8/13 anonim válasza:
Nem hámozom, szerintem így szebb és finomabb.
9/13 anonim válasza:
Az egy hülyeség hogy a héjában sok a vitamin! A kemény héjában nem lehet sok vitamin és a héja emészthetetlen!Az is hülyeség hogy az alma héjában sok a vitamin! Egy fenét!A vékony kemény héjban nem lehet!0,2-0,3mm vastag hogy lenne abban a térfogatban sok vitamin? Gondolkodjunk már ne szajkózzunk hülyeséget!
10/13 anonim válasza:
én csíkosra húzom le a hámozóval. így van is rajta, meg nem is:)) és jól is néz ki felszeletelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!