Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kígyóuborkát salátához meg...

Kígyóuborkát salátához meg kell hámozni?

Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 14:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az nem baj, hogy emészthetetlen, a gyümölcsökben, zöldségekben sok a rost anyag, ami egészben megy át és ez kell is a szervezetnek. És igenis van a héjában vitamin, még ha nem is sok, de fontosak. (szakács tanuló vagyok, ha nagyon szeretnél kötekedni)


Ahogy jól esik, kérdésre a válasz.

2011. okt. 8. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem hámoztam meg, és jó lett. :)
2011. okt. 8. 13:36
 13/13 anonim válasza:
Ne kopaszítsd meg szegény ubit hidd el finomabb hámozatlanúl.
2011. okt. 12. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!