Lereszeltem a kígyóuborkát salátának, de nincs itthon ecet, hogyan lehet még elkészíteni, úgy, hogy ne legyen benne tejtermék?
Figyelt kérdés
Azt ne írjátok, hogy menjek le a boltba, odáig én is eljutottam...Csak gondoltam hamár így alakult, kipróbálok valami újat. Persze ha tejtermék nélkül lehetséges. Fasírthoz lenne és burgonyapüréhez.2017. ápr. 2. 14:43
1/7 anonim válasza:
citrom?
Sosem teszek tejterméket az uborkasalátába.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is max. citrom, más nem igazán jöhet szóba, nekem így se lenne az igazi, nagyon szeretem az ecetet s salátába az kell.
Első, rengetegen eszik tejföllel az uborkasalátát. Én sem, de ismerek olyat, aki igen, hisz nem ritka dolog.
3/7 anonim válasza:
De simán is lehet enni a nyers zöldséget az ételhez... Én szinte mindig ezt teszem.
4/7 A kérdező kommentje:
Az van!! De jóó, az jó az ecet helyett? DE szuper! Köszi szépen.
2017. ápr. 2. 15:26
5/7 anonim válasza:
megsózod, levet ereszt. ha nincs citrom, tehetsz rá pld darált mákot, vagy másféle zöldséget, ha van, pld ráreszelsz egy répát. egy kis zöldfűszerrel is feldobhatod, bazsalikom, oregánó, tárkony, stb, ami van
6/7 anonim válasza:
Ezer éve citromlét használok ecet helyett is.
7/7 A kérdező kommentje:
Megcsináltam citrommal. Kíváncsi vagyok milyen lesz. Biztos finom. Kicsit lightosabb ízű, de finomnak tűnik így belekóstolásra.
Szoktunk sima nyers zöldséget enni a főtt ételhez, de pont ezért kívántunk volna most salátát.
Egyébként külön jó, hogy nincs ecet, jól esik a kicsit új íz.
Köszönöm a tanácsokat.
2017. ápr. 2. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!