Mit használtok tejföl, tejszín helyett az ételek és sütik elkészítéséhez?
Megértem ha vegán vagy és nem akarsz tejterméket használni, de így. Én pl. tejeskávét vaníliás szójaitalból iszom, de az is cukros.
Egyébként mindenre van más lehetőség, pl én főzéskor kókusztejet használok, de nem hiszem, hogy egészségesebb lenne.
Amibe tejföl, tejszín van írva, az azzal az igazi. Minden más csak pótlék és más ízű lesz.
Ja, és ezek egyáltalán nem egészségtelenek!
Ja, mond ezt annak, aki laktozerzekeny vagy tejfeherjeallergias. Hogy mennyire jo a tej. (Egyebkent alapvetoen mindenki laktozerzekeny felnottkoraban, aki nem, az egy genmutacio miatt van. Felnott korban leall a laktaz enzim termeles, normalis esetben. Arrol nem beszelve, hogy egyebkent is gyulladaskelto, antibiotikum, hormonkezelt. Igyatok, ha nektek olyan jo. Meg kb semmi tapanyagot nem vesz fel belole egy felnott szervezet, csak atmegy rajtad. )
Ha tudnad mi van a jo kis tejedben, meg mivel nyomjak tele a tehenek, akkor lehet te is inkabb a "mu tejeket" innad. Ami megint egy hulye kijelentes, ha tudnad, hogy keszulnek a novenyi tejek es hogy otthon is elkeszitheto minden gond es felszereles nelkul, akkor nem mondanal ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!