Leírnátok egy kicsit részletesebben, hogy miként kell a csirkét megpárolni borban, ennél a receptnél?
2014. szept. 2. 19:33
1/3 anonim válasza:
Az olajon átsütéses mozzanat után aláöntesz egy kis bort, nem kell sokat, olyan két decit, aztán legfeljebb, ha elfő, utánaöntesz. És lefeded, de nem teljesen.
2/3 supra01 válasza:
Bort nem is látok a receptben, de amikor fehér lesz a hús max. 1 dl fehérbort beleöntesz (vigyázz lehet, hogy fröcsögni fog) lefeded fedővel és szép kicsi lángon párolod.
3/3 anonim válasza:
Tényleg nincs a receptben bor, csak az alatta levő kommentelő ír borról.
Én sem tennék bele 1 decinél fehérbornál többet, miután már kifehéredett a hús, és hagynám teljesen beleivódni.
Többit a recept szerint, mert az alaprecept is elég pikáns
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!