Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Rakott kelkáposztánál miért...

Rakott kelkáposztánál miért kell a káposztát megpárolni előtte?

Figyelt kérdés
Hiszen a sütőben egyébként is megpárolódna, nem? Vagy nem eléggé? Gondoltam megkérdezem, azért, hogy ne próbáljam ki feleslegesen:)

2014. aug. 20. 21:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert elkészíted a ragut, és a sütőben csak összesütöd a káposztával meg a tejföllel. Egyszerűen nincs ideje a káposztának megpárolódni abban a 20 percben, amíg összesütöd az ízeket.
2014. aug. 20. 21:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

Jól Írja, a nyers káposzta nem sül át illetve nem puhul meg

olyanra, amilyennek lenni kell. A tömege is nagyobb nyersen, így nehezebb lenne bánni is vele. Jó az úgy, ahogy szokás, megpárolva(vagy pár percig szódabikarbónás vízbe főzni, majd leszűrni) a kellevelek és hússal összerakva.

2014. aug. 21. 07:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
A rakott kel általában ledarált kész pörkölthusból készül, főtt rizzsel, tojással. Ezért kell megfőzni a kelt, mert nyers maradna. A 20 perc összesütés nekem még igy is kevésnek tünik. Az én öntetem tejföl, beleütött tojással. Ennek is át kell járnia az ételt, és megsülni.
2014. aug. 21. 09:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem parolodik meg.
2014. aug. 21. 11:05
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!