Vettem fagyasztott tenger gyümölcsei koktélt. Fokhagymás vajon szeretném megpárolni majd őket, de előtte ki kell olvasztani vagy sem? További ötleteket is szívesen fogadok!
Sokféle fagyasztott dolog van. Általában rajta van a csomagoláson, hogy mi ajánlott. Én fel szoktam engedni hideg vízzel, hogy kicsit engedjen magából, és szűrőn lecsepegtetem. Mivel más-más dolgok vannak benne, nem ugyanannyi idő alatt kell őket sütni. Én tésztához szoktam csinálni ilyen mixet. Arra vigyázz, hogy ha van benne kis rák, akkor a fekete részét vágd ki, mert nagyon el tudja rontani a dolgot.
Amúgy az én alapreceptem az, hogy kicsit kienged a tengeris cucc, hevítek vajat-> hagyma, fokhagyma-> mehet bele a tengeri cucc, kicsit odapirítom. Aztán enged egy kis levet és szépen párolódik. Amikor pedig úgy gondolom, hogy eléggé puha és már nem kell sok, akkor felöntöm tejszínnel és sáfránnyal fűszerezem ízlésesen. Plusz petrezselymet is lehet bele rakni, attól még színesebb:)
Általában ráírják, hogy mit kell vele csinálni.
Ha nincs rajta akkor szerintem egy szűrőbe tedd bele és engedj rájuk meleg vizet, majd csöpögtesd le róla a vizet és teheted is bele a serpenyőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!