Hogy jobb a kruplis tészta? Ha megfőzöm elötte a kruplit vagy csak nyersen megpárolni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 16:17
2/7 anonim válasza:
én mindig csinálok egy paprikáskrumplit, persze nagyon kevés vízzel. azt szétnyomkodom villával, és ebbe forgatom a lecsöpögtetett főtt tésztát.
3/7 anonim válasza:
Én kockára vágom a krumplit,paprikásan megfőzöm kevés lében,és nem töröm össze,hanem így keverem össze a tésztával.
4/7 anonim válasza:
Dinsztelt (pirított, apróra,vágott) vöröshagymára pirospaprika, rá a nyers apró kockára vágott krumpli, sózni, és fedő alatt (víz nélkül) negpárolni. Ha kész összekeverni a megfőtt tésztával.
5/7 anonim válasza:
én megfőzöm a krumplit kockázva, közben pirítok apróra vágott hagymát, ha megpirult teszek rá pirospaprikát, erre szedem a főtt krumplit és töröm össze, majd ebbe keverem a főtt tésztát:)
6/7 anonim válasza:
Szabályos jó fűszeres paprikáskrumpli,+ sok bors, és a tésztát külön megfőzni, bele a szétesővé főtt krumpliba, kavargatni együtt, jól le kell pirítani. Addigra a krumpli elmállik. Marad néhány darabka, ezek a "gránátok"= gránátos kocka.
Már nem érünk rá erre sem: lesütöm a lerben.
7/7 doboszoli válasza:
Én megfőzöm, megtöröm, összekeverem a szélesmetélttel, majd teflon serpenyőben palacsinta módjára mindkét oldalát aranybarnára pirítom. Ha kerül rá egy kis tepertős zsír a kanna aljáról, a dolog még izgalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!