Hogyan szoktátok megpárolni a répát vagy a borsót?
Figyelt kérdés
2014. aug. 22. 15:42
1/2 anonim válasza:
Nagyon kevés vajon vagy olajon kezdem párolni, pici sóval. egy késhegynyi szódabikarbónát is teszek bele, így megmarad az eredeti szép színük. Pici vízzel fedő alatt párolom, vigyázva, hogy szét ne főjön, mert akkor már nem valami guszta.
2/2 anonim válasza:
Kevéske olívaolajon (vagy más hidegen préselt olajon, pl. szezámmag, szőlőmag, stb.) pici vajat olvasztok, azon párolom fedő alatt, odafigyelve, hogy ne főjön szét.
Enyhén szózom, és ízlés szerint frissen vágott zöldfűszereket teszek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!