Pulykaragut szeretnék csinálni, tejszín vagy tejföl helyett tehetek bele tejet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 9. 15:45
1/6 anonim válasza:
Hogyne, pulyka helyett meg répát.
2/6 A kérdező kommentje:
Van egy recept ahol tejet írnak helyettük, de csak ez az egyetlen egy, azért kérdem jó lesz e úgy
2014. okt. 9. 15:54
3/6 anonim válasza:
Tehetsz bele, de csak keveset tegyél.
4/6 anonim válasza:
Lehet, persze, a tejet kis liszttel (habverővel ) teljesen csomómentesre kevered, és ugyanúgy lehet vele sűríteni, mint tejföllel vagy tejszínnel.
nyilván az íz nem ugyanaz, de, ha csak tej van pl otthon, akkor azzal is elkészítheted.
A párom nem szereti sem a tejfölt, sem a tejszínt, így én gyakran használom a tejes-lisztes habarást.
Egy kis mustár a pulykaragunál csodát tehet, ha teszel a habarásba. nagyon kellemesen pikáns lesz.
5/6 anonim válasza:
Szerintem finom lesz akkor is, ha nem teszel bele tejszint, tejfölt, és tejet sem, én sem szoktam mindig, ha készen van, megszórod jó sok apróra vágott petrezselyemmel.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, megcsináltam, tejjel is finom lett:)
2014. okt. 9. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!