Meggymártás tejszín vagy tejföl nélkül?
Figyelt kérdés
Simán liszttel be lehet sűríteni ?#meggymártás #liszttel sűrítés
2014. jan. 15. 16:15
1/7 anonim válasza:
Nem szerencsés a liszt csak ,és vízzel keverve.
Akkor inkább saját magával süritsd vegyél ki belőle valamenyit kevés lével együtt turmixold össze ,és tedd vissza ,majd forralj egyet rajta.
2/7 anonim válasza:
Igen.
Csak ne legyen túl sok a liszt, mert ha túl sűrű, az undorító, főleg ha csomós is...
(ja, hogy ne legyen csomós, a lisztbe keverj egy kanál kristálycukrot, és úgy keverd el vízzel/tejjel.)
3/7 anonim válasza:
sűrítéshez használj cukrot, vagy keményítőt.
4/7 anonim válasza:
Én sose teszek bele tejfölt vagy tejszínt. Megcsinálom a rántást, ráöntöm a meggyet meg a cukrot, egy pici sót és saját levébe hagyom sűrűsödni. Ha nagyon sűrű lenne esetleg, egy kis vizet teszek hozzá.
5/7 anonim válasza:
Mi csak liszthabarással sűrítjük a meggyet. Pici fahéjat és egy csomag vaniliáscukrot teszek bele és cukrot ízlés szerint.
6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, a lisztes habarás lesz a megoldás azt hiszem. Tej van itthon, ha nagyon besűrűsödne, lehet, hogy azzal hígítom majd.
2014. jan. 15. 18:07
7/7 anonim válasza:
Vanilias vagy tejszines pudingporral is suritheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!