AlinaHella kérdése:
Mivel érdemes készíteni a fagylaltot, ha krémes állagot szeretnénk elérni?
Figyelt kérdés
Különböző receptekben láttam túrót, tejszínt, tejet, joghurtot és tejfölt is. Egyébként citromfüves fagyi készülne, gép nincs hozzá.2013. júl. 15. 20:34
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy attól lesz krémes a fagyi, hogy felverik, habosítják, és a benne lévő légbuborékoktól nem fagy kemény tömbbé.
Erre szerintem legalkalmasabb a tejszín lenne.
2/3 anonim válasza:
A minőségi tejszíntől lesz krémes és natúr joghurt is mehet bele kis adagban, aztán ha beraktad a mélyhűtőbe, gyakran meg kell keverni, kb fél óránként amíg teljesen meg nem dermed, így nem lesz kemény kristályos :) A fagyigép ugyanezt csinálja, csak kényelmesebb persze.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! : )
2013. júl. 15. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!