Két hónapja járok kondiba. Ha szeretnék egy kicsit nagyobb növekedést elérni az elkövetkezendőkben (következő 1 hónapban) szerintetek érdemes egy kreatin kúrát beiktatni?
Az elején mindenki nagyon gyorsan növekszik. Kár bolygatni... Ráérsz azzal a későbbiek folyamán, amikor lelassul a folyamat. Hidd el, nem is oly sokára bekövetkezik. Aztán, mint ahogy a többiek is írták 3 év múlva meg már épp, hogy látszik majd valami változás a hónapok múlásával.
Ha most megdobnád kreatinnal valószínű éreznéd a hatását, de amint lelassul, vagy épp azzal sem leszel elégedett mihez fogsz nyúlni?
Mindenkinél eljő az az idő, amikor elégedetlen a növekedési sebességével a testépítés során. Kinél előbb, kinél később. Ki így, ki úgy átvészeli. Valaki seggen szúrja magát, valaki feladja, valaki elkezd szedni mindenféle kiegészítőt, valaki emeli az edzésszámot és intenzitást... A lényeg az, hogy ezek a módszerek is kudarcot vallanak idővel, amikor is már szinte sehogy sem tudják magukat növekedésre sarkallni.
Ha a kezdeti bolondgomba tempó tartható lenne, akkor mindenki Ronnie Coleman szintű lehetne alig 7-8 év leforgása alatt..
A kreatin nem mindenkinél működik, legalábbis a monohidrát, de meg kell próbálni. Én is 2 hete edzettem, amikor elkezdtem egy 2 hónapos kúrát, meg lett az eredménye is szerintem:
Persze étrend maximálisan rendben volt mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!