Két hónapja járok kondiba. Ha szeretnék egy kicsit nagyobb növekedést elérni az elkövetkezendőkben (következő 1 hónapban) szerintetek érdemes egy kreatin kúrát beiktatni?
Egy szóval nem írtam, hogy nagy eredményt értem el:
"...2 hete edzettem, amikor elkezdtem egy 2 hónapos kúrát, meg lett az eredménye is szerintem..."
Meg lett az eredménye - értsd: nagyobb lettem, erősebb és jött tömeg. Más kérdés, hogy nem minőségi. De persze mindenki azt lát bele a dolgokba amit akar, aki szeret kötözködni és fikázni ész nélkül az azt, hogy nyilván öntelt vagyok.
Csak megmutattam a kérdezőnek, hogy mennyit lehet fejlődni így. Azt, hogy kreatin nélkül mennyit fejlődtem volna, nem lehet így megmondani. Nyilván a kezdők amúgy is gyorsan fejlődnek, de ezt így látatlanban nem lehet megsaccolni.
Szerintem meg bármikor belefér a kreatin 1-1 tömegelési perióduson belül, a platók megugrásához én célravezetőbbnek tartom az edzésterv átvariálását, gyakorlatok illetve azok sorrendjének radikális változtatását (mert minimálisan mindig kell változtatni), stb.
Egyébként most iszom a levét a zsírosodásnak igazán, még 17,5 hét diéta áll előttem, 2,5 mögöttem...nyárra jó formát kell hozni. :)
Ja most akkor mindenki mutogatja amije van?
Nem vagyok jó formában, de nekem ez jött össze 6 hónap alatt. kb -17 kiló és vállalható lesz a forma is.
acm !
Mit frajerkodol ???
Azthiszed,hogy beállítottad azt,hogy ne mutassa a neved,attól már nem is tudjuk ki vagy...?
Ott a 94% !
Hetek óta ?
Úgy beszélsz,mintha 5-6 hete beállítottad volna!
Közbe meg csak max. 1 hete !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!