Mikortól érdemes kreatint szedni?
Figyelt kérdés
Függ-e kortól, nemtől, illetve, hogy mióta gyúrok?2012. nov. 23. 18:19
1/8 anonim válasza:
Én újévkor akarom elkezdeni az első kúrám, 9. hónap gyúrás után.
Utánaolvasva azt találtam, hogy 1 év edzés után már nyugodtan mehet , sőt fél év után is.
2/8 anonim válasza:
Én egy hónap után kezdtem. :) Szerintem nem függ semmitől. Egyedül az a bizonytalansági faktort, hogy neked működni fog-e.
3/8 anonim válasza:
Kreatint talán épp most is beviszed azzal, ha mondjuk marhahúst, vagy halat ennél. Egyáltalán nem függ a kortól, és a nemtől sem. De mivel kb. 1kg húst kellene megenni ahhoz, hogy 5g creatint tudjuk a szervezetbe juttatni, így marad a tápkieg. a creatin monohydrát, vagy annak valamilyen kötésben lévő változata. Vagy is ha úgy gondolod, hogy az egészségre gyakrolott jó hatása mellett testépítőként alkalmazni akarod teljesítmény és izomtömegnövelésre, akkor nyugodtan használd.
4/8 anonim válasza:
Mehet kezdőnél is, de úgy szoktam ajánlani, hogy akkor érdemes, ha már van rutin az edzésben és a kaja is rendben van.
5/8 A kérdező kommentje:
3 hónapja edzek, de a táplálékra nem sikerült úgy figyelnem. Azt tudom h viszonylag egészségesen eszek, de azt eszem ami van, táplálékkiegészítőkre meg eddig nem volt pénzem, de ha lesz, akkor ráállok a fehérjékre meg a gyors ch-ra, csak nemtom h a kreatin ezek után esedékes, vagy hogy van ez...
2012. nov. 23. 23:04
6/8 anonim válasza:
Fontosabb edzés után a tejsavóprotein + gyors ch shake és egy jó multivitamin.
7/8 A kérdező kommentje:
A tejsavóprotein az micsoda? Az is folyékony állagú?
2012. nov. 23. 23:53
8/8 anonim válasza:
Minden protein port ha foladékkal higítod akkor folyékony lesz. A lényeg abban rejlik, hogy a whey alapú proteinek gyors felszívódásúak, teljes aminoprofillal rendelkeznek. Tehát megfelelő megoldás edzés utáni azonnali tápanyagnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!